ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Για την εκδήλωση της Κυριακής 3/9 η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καμποχωρίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄Βαγγελιώ Μιχαλακάκη. Καλεί όλους και απαντά στον Τάσο Καμπάνη

Την πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Καμποχωρίου ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄Βαγγελιώ Μιχαλακάκη φιλοξένησε το ράδιο ANENA 97,7 και avena.gr.

Αφορμή, η εκδήλωση που προγραμματίζει ο σύλλογος την Κυριακή 3/9 στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμή της Αγίας Ιερουσαλήμ προστάτιδας του χωριού που εορτάζεται στις 4/9.

Κάλεσμα λοιπόν μέσω αυτής της συνέντευξης απηύθυνε η πρόεδρος Βαγγελιώ Μιχαλακάκη προς όλο τον κόσμο για να παραβρεθεί σε αυτήν την εκδήλωση,που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν τα μέλη του συλλόγου και θα πραγματοποιηθεί στις 8+30 το βράδυ στο γήπεδο του χωριού,όπου η πρόεδρος υπόσχεται ένα αξέχαστο βράδυ με τα χορευτικά που θα παρακολουθήσουν,αλλά και με την ορχήστρα του Αργύρη Μάντζιουτου,του τοπικού τραγουδιστή Αργύρη Παπαδόπουλου και των άλλων καλλιτεχνών η διασκέδαση,αλλά και η απόλαυση από τους μεζέδες που θα ετοιμάζονται εκείνη την στιγμή,θα φθάσει στο απόγειο.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακόμη η πρόεδρος προανήγγειλε εκδηλώσεις καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς με αφορμή την συμπλήρωση των 10 ετών λειτουργίας του συλλόγου.

Απάντηση