ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δ.Συρόπουλος.Ο Δήμαρχος Π.Γκυρίνης να αποφασίσει.Η’ να παραιτήσει εμάς η’ τον Ι.Χαλκίδη.Μέση λύση δεν υπάρχει.

Τις δηλώσεις των δύο προέδρων των σχολικών επιτροπών του Δήμου Αλεξάνδρειας Μ.Κυτούδη και Δ.Συρόπουλου,αλλά και το ποίοι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Δήμο Αλεξάνδρειας,καθώς επίσης και που τελικά θα είναι υποψήφιος ο Μ.Χαλκίδης το 2019 σχολίασε ο Τάσος Καμπάνης την Παρασκευή 29/9 το βράδυ 9μμ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΠΕΛΛΑΣ τηλεόρασης.

Οι δηλώσεις λοιπόν των δύο προέδρων,που μπορείτε να δείτε.όπως και τον σχολιασμό των προαναφερθέντων,ρίχνουν το γάντι στον Δήμαρχο Π.Γκυρίνη και τον φέρνουν προ των ευθυνών του.

Συγκεκριμένα, ο Μ.κυτούδης θυμίζει στον Ι.Χαλκίδη παλαιότερη του δήλωση που αποκαλούσε τον Δήμαρχο ”είναι το τίποτα με το απόλυτο μηδέν”.Ζητά από τον Δήμαρχο να πάρει αποφάσεις και ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΛΕ-ΠΡΟΒΛΕΨΕ ότι το 2019 ”δεν θα πάμε στις εκλογές με αντιδήμαρχο τον Χαλκίδη”.

Ποίο συγκεκριμένος και επιτακτικός ο Δ.Συρόπουλος,ο οποίος ζήτησε από τον Δήμαρχο να εξετάσει το θέμα και εάν έχει δίκιο ο Χαλκίδης να μας παραιτήσει,εάν τέλος δεν συμφωνεί με την επιστολή να παραιτήσει αυτόν μέση λύση δεν υπάρχει,είπε.

Έτσι λοιπόν οι δύο πρόεδροι,αλλά και όλοι η Δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας ζητά από τον Δήμαρχο να πάρει αποφάσεις εδώ και τώρα,ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου που έπαιζε μέχρι τώρα έφτασε στο τέλος.

Απάντηση