ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΑΙΔΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΥΓΕΙΑΣ

Ημερίδα: Η σεξουαλικότητα στην αναπηρία <<Θέλω να ξέρω...>>

Ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ νομού Ημαθίας ¨Τα παιδιά της Άνοιξης¨ διοργανώνει ημερίδα με θέμα: Η σεξουαλικότητα στην αναπηρία <<Θέλω να ξέρω…>>

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Αλεξάνδρειας.

Τα άτομα με αναπηρία μπορούν να κάνουν σεξ και να το απολαύσουν όπως και τα άτομα χωρις αναπηρίες…??

Στην πραγματικότητα τα άτομα με αναπηρία είναι μέλη μιας κοινότητας με δική της κουλτούρα και κοινονικούς κανόνες, με τις δικές της ιδιαίτερες συμπεριφορές και τα δικά της επικοινωνιακά πλαίσια, που ίσως διαφέρουν από εκείνα των ατόμων χωρίς αναπηρία, αλλά είναι εξίσου πλούσια και ενδιαφέροντα. Γι΄αυτο η συμμετοχή των γονέων και κηδεμόνων και όλων όσων εμπλέκονται με την εκπαίδευση των ΑμεΑ κρίνεται απαραίτητη.

Ομιλητές, εγκεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα της ψυχολογίας ΑμεΑ προερχόμενοι από την Αθήνα, οι οποίοι θα επισκεφτούν την πόλη της Αλεξάνδρειας ειδικά για την ημερίδα, μετά από πρόσκληση του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου (ΦΜΚΣ) Γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Ημαθίας αλλά και της Διευθύντριας του συλλόγου κ. Στογιάννη Αικατερίνης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ την ημερίδα θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος – διαχειριστής της ιστοσελίδας  AVENA.GR αλλά και του ραδιοφώνου AVENA 97,7 κ. Τάσος Καμπάνης.

 

Απάντηση