BINTEOΑΘΛΗΤΙΚΑΑΡΘΡΑΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΑΙΔΕΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διεθνές φιλικό ARIS F.C – BOCA JUNIORS F.C. !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου είχαμε την χαρά μαζί με τον φίλο και ¨Συναρειανό¨ Αποστόλη Δάρλα, να βρεθούμε στο Στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης , την έδρα του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και να καταγράψουμε εικόνες από το Διεθνές φιλικό με αντίπαλο μία από τις πιο γνωστές ομάδες στον κόσμο, την θρυλική αργεντίνικη BOCA JUNIORS, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει και ο θρυλικός Diego Armando Maradona!!!

 

 

Λίγο πριν την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο είχαμε την τιμή να απολαύσουμε την βράβευση της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδο του στο πάνθεον των μεγαλύτερων καλαθοσφαιριστών στον κόσμο, το γνωστό HALL OF FAME OF BASKETBALL!!!

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των δύο ομάδων, με μια εξωπραγματική υποδοχή των φιλάθλων του ΑΡΗ που θύμισε γήπεδο Λατινικής Αμερικής!!!

Το τελικό σκορ του παιχνιδιού ήταν 1-0 υπέρ του ΑΡΗ με γκολ του επιθετικού Μιλούνοβίτς στο 93ο λεπτό, όμως λίγη σημασία έχει… Νικητής του παιχνιδιού ήταν ο κόσμος που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και μας απέδειξε ότι εμείς οι Έλληνες φίλαθλοι, ανεξαρτήτως χρώματος φανέλας, όταν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε τον υπόλοιπο αθλητικό κόσμο να παραμιλάει με το αθλητικό μας ήθος και αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τις αποθεωτικές αναφορές των εφημερίδων στην Αργεντινή!!!

 

Απάντηση