LIFESTYLEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάρω Λύτρα: Θα με θάψει ο Ελληνας που με παρενόχλησε σεξουαλικά, αν δεν βρω καλό δικηγόρο

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία της τραγουδίστριας Μάρως Λύτρα ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από «μεγάλο όνομα» στην Ελλάδα.

Η ερμηνεύτρια, που ζει και εργάζεται στον Καναδά, μέσω της σελίδας της στο Facebook αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Και ενώ στον διεθνή Τύπο συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι απανωτές αποκαλύψεις για τη δράση του Χάρβεϊ Γουάινστιν, του πανίσχυρου Αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού, με τις καταγγελίες εναντίον του να πολλαπλασιάζονται, στη χώρα μας ξεκίνησε η συζήτηση για το αν υπάρχει και ποιος είναι ο… Ελληνας Γουάινστιν.

Η ίδια η Μάρω Λύτρα δηλώνει «θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο», μιλώντας στη Realnews, υπογραμμίζοντας ότι ο άνδρας που την παρενόχλησε είναι ισχυρός και με μεγάλη φήμη. Οταν εκείνη αρνήθηκε να ενδώσει, όπως έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός ο άνδρας επέμεινε σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους. «Εδώ είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και αυτή απάντησε: «Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά».

Για πρώτη φορά η ερμηνεύτρια άνοιξε τα χαρτιά της: «Αναζητώ έναν δικηγόρο. Δεν θέλω να συνδέεται με αυτό το τέρας» είπε, ενώ δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την αναζήτηση του νομικού εκπροσώπου της στην αμερικανική ήπειρο.

ΠΗΓΗ: PENTAPOSTAGMA.GR

 

Απάντηση