ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή 2/4

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα φαίνεται να ευνοούνται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είτε βελτιώνεις επαφές με άτομα που ήδη γνωρίζεις και είχες απομακρυνθεί, είτε διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με άκρως ενδιαφέροντα και αξιόλογα πρόσωπα. Από το απόγευμα και μετά, η ερωτική σου ζωή θα ζωντανέψει, μέσα έναν έρωτα που θα έρθει στο προσκήνιο και θα σε συναρπάσει.

Αισθηματικές
Συνειδητοποιείς πως τελευταία έχεις απομακρυνθεί άθελά σου από τον σύντροφό σου και αυτή η ψυχρότητα ανάμεσά σας σε δυσαρεστεί πολύ. Σήμερα βρίσκεις την ευκαιρία λοιπόν να κάνεις μια νέα αρχή, επιδιώκοντας να έρθετε και πάλι κοντά και γιατί όχι να ερωτευθείτε από την αρχή. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, τα νέα για εσένα είναι ευχάριστα, αφού προβλέπεται στο άμεσο μέλλον να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει όσα έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε εκμεταλλεύσου το για να δρομολογήσεις τώρα που μπορείς, καινοτόμες ιδέες και σχέδια, που θα σε καταξιώσουν ακόμη περισσότερο στο αντικείμενό σου. Βέβαια, στην παρούσα φάση θα ήταν προτιμότερο να δουλέψεις μόνος σου, αφού αφενός μπορείς να τα καταφέρεις και αφετέρου δεν πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις ορισμένων συνεργατών σου. Πρόσεχε πολύ τα έξοδά σου, γιατί βρίσκεσαι ήδη σε δύσκολη κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που είχες ξεχάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι από τη μια ίσως επανέρχονται παλιά απωθημένα σου, που σου έχουν δημιουργήσει το αίσθημα του ανολοκλήρωτου, ή από την άλλη άτομα που είχες ξεχάσει εντελώς και που είχες αφήσει ακόμα και κάτι στη μέση. Φρόντισε αυτή τη φορά να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, ώστε να κλείσεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν. Σημαντικά ευνοούνται σήμερα οικονομικά θέματα, οπότε κινήσου ανάλογα.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο υψηλή, που δύσκολα θα σου αντισταθεί ο σύντροφός σου. Ετοιμάσου λοιπόν να μπεις σε νέα ερωτικά μονοπάτια μαζί του, κάτι που θα σας ανανεώσει πολύ. Αν από την άλλη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, αξιοποίησε τη σημερινή εύνοια των άστρων, ώστε βγαίνοντας έξω να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Επιτέλους έφτασε η ημέρα που όλα σου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς όλους σου τους στόχους. Έχεις δουλέψει σκληρά, οπότε τώρα το αξίζεις να κάνεις ένα διάλειμμα και απλά να απολαύσεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Και τα οικονομικά σου όμως σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις, αφού πλέον οι προσπάθειές σου να βρεις επιπλέον έσοδα, βρίσκουν ανταπόκριση και μπορείς να πάρεις βαθιές ανάσες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ανασφάλειά σου για πολλά ζητήματα στη ζωή σου σε κυριεύει και δεν έχεις εμπιστοσύνη στη κρίση σου. Θα αναγκαστείς λοιπόν να στραφείς είτε στον σύντροφό σου για βοήθεια, είτε σε έμπιστους συνεργάτες σου. Θα δεις ότι θα σου δώσουν όλοι πολύ χρήσιμες συμβουλές και θα πάρεις με περισσότερη σιγουριά τις αποφάσεις σου. Η υψηλή κοινωνικότητά σου σε βοηθάει σήμερα να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να ξεκαθαρίσεις επιτέλους τα πράγματα στη σχέση σου, με ηρεμία πάντα, ώστε να διώξεις όλα τα μαύρα σύννεφα. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική να πλησιάσεις τον άμεσα ενδιαφερόμενο και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου, αφού σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σημειώνεις σημαντική άνοδο, καθώς πλέον με την πείρα που έχεις τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε πτοήσει και υλοποιείς γρήγορα και με σχετική ευκολία τους στόχους σου. Αντιθέτως στα οικονομικά σου δεν έχεις καταφέρει να βρεις τις ισορροπίες και είσαι αρκετά στριμωγμένος. Προσπάθησε να βγάλεις ένα πλάνο ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται και να μη βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σημερινές αυξημένες ευθύνες και απαιτήσεις θα σε απορροφήσουν πολύ και δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Καλό θα ήταν να πιεστείς τώρα λίγο παραπάνω και μετά να χαλαρώσεις. Προς το τέλος της ημέρας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Φρόντισε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ώστε να ανέβει και η διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να διαθέσεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου στον σύντροφό σου, για να έρθεις και πάλι κοντά του και να βελτιώσεις τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα ζωντανέψει την ερωτική σου ζωή. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλό επίπεδο σήμερα και θα μπορέσεις να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες ή να λύσεις κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, που είχαν κολλήσει και δεν σε άφηναν να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα δείξουν σήμερα σημάδια ανάκαμψης.
ΛΕΩΝ
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί εξαιρετικά και σε κάνει ιδιαίτερα ευχάριστο και αισιόδοξο. Αυτό θα σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και θα έχεις δίπλα σου πολλούς ανθρώπους να σε στηρίζουν αφενός, ενώ θα γνωρίσεις και πολλά αξιόλογα άτομα αφετέρου.

Αισθηματικές
Η σημερινές αστρολογικές όψεις είναι τόσο θετικές, που όλα στη σχέση σου θα είναι άψογα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να το απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και θα δεχτείς εκδηλώσεις έντονου θαυμασμού που θα τονώσουν πολύ την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν μια χαρά. Τώρα λοιπόν που δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα και που δέχεσαι σαφώς μεγάλη εύνοια από το σύνολο των πλανητών, φρόντισε να βάλεις πλώρη για νέα δυναμικά ξεκινήματα που θα σε καταξιώσουν ακόμη περισσότερο όταν τα φέρεις σε πέρας. Μείνε πιστός στον εαυτό σου και τις ιδέες σου και μην αφήσεις κανέναν να σε πτοήσει ή να σε αποσυντονίσει. Να είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό. Τα οικονομικά σου από την άλλη, βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και απαιτούν μεγάλη προσοχή για να μην γίνουν χειρότερα. Οργανώσου και κινήσου απόλυτα πειθαρχημένα μέχρι να ανακάμψεις ξανά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είναι έντονη η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σου, καθώς φαίνεται να σε έχουν και να τους έχεις ανάγκη. Φρόντισε να δώσεις το εκατό τοις εκατό του εαυτού σου, προκειμένου να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να είσαι σίγουρος πως αξίζει να τους βοηθήσεις, διότι η γενικότερη αρμονία θα βοηθήσει και εσένα τον ίδιο να βρεις τις ισορροπίες σου. Καλό θα ήταν να ανανεώσεις και τους χώρους του σπιτιού σου, για να αναζωογονηθείς ψυχολογικά και να νιώθεις πιο όμορφα όταν είσαι σε αυτό.

Αισθηματικές
Έχεις την τάση να κρατάς πολλά πράγματα μέσα σου και είναι λογικό να μην παίρνεις όσα θες από τη σχέση σου. Τόλμησε να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να εκφράσεις ανοιχτά όσα θες για να είσαι ικανοποιημένος, ώστε να ξέρει κι εκείνος που βαδίζει και τι να σου προσφέρει. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, το σκηνικό στα ερωτικά σου αναμένεται να αλλάξει, με μια νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να περάσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα η αλήθεια είναι πως δεν τα πας και πολύ καλά. Έχεις πάρει πολλές λάθος αποφάσεις και έχεις κάνει λάθος κινήσεις, που σε έχουν φέρει σε ανεπιθύμητο σημείο. Βάλε όλα σου τα δυνατά και προσπάθησε να επανορθώσεις, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες και να τις στρέψεις υπέρ σου. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται βελτίωση, με άμεσο περιορισμό των εξόδων και θέσπιση ενός πλάνου, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είσαι άκρως εξωστρεφής, αφού όχι μόνο δεν αντέχεις να καθίσεις μέσα, αλλά έχεις την έντονη επιθυμία να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους ή να αναθερμάνεις τη σχέση σου με φίλους σου. Το απόγευμα θα προβείς σε κάποια έξοδα που καιρό τώρα ήθελες, αφού γνώριζες πόσο θα σε χαροποιήσουν.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να μείνεις μακριά από καθημερινά άγχη και να επικεντρωθείς στα θετικά, ώστε να χαλαρώσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον αγαπημένο σου, γεμάτη αγάπη και τρυφερές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες έξω με φίλους και διασκέδασε. Η θετική σου διάθεση θα προσελκύσει πολλά άτομα που θα σε φλερτάρουν και θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ’ ευχήν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για κάτι. Απλά συνέχισε να ακολουθείς την ίδια τακτική, εφόσον είδες ότι έχει αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη παραπάνω προσοχή, ώστε να μπορέσεις να ανακουφιστείς από την πίεση που δέχεσαι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις την τάση να εξαρτάσαι από την ύλη σε βαθμό μεγαλύτερο απ’ όσο πρέπει. Πρέπει να το περιορίσεις αυτό, διότι το να μην μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα, δεν είναι λόγος να χαλάει η διάθεσή σου και να σε παίρνει από κάτω. Καλό είναι να προσπαθείς να αυξήσεις κι άλλο τα έσοδά σου, ώστε να είσαι άνετος, αλλά οφείλεις να αναθεωρήσεις τη στάση σου και να επικεντρώνεσαι στα ουσιώδη στο εξής.

Αισθηματικές
Ορισμένα γεγονότα θα σε βοηθήσουν σήμερα να καταλάβεις πόσο πολύ σε νοιάζεται ο σύντροφός σου και πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα. Φρόντισε να το ανταποδίδεις καθημερινά όσα κάνει για σένα. Αν είσαι μόνος, επιτέλους θα βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου, καλό θα ήταν να βελτιώσεις τη σχέση σου με αξιόλογους συνεργάτες που έχεις, ώστε να γίνουν σύμμαχοί σου και όχι ανταγωνιστές. Να είσαι βέβαιος πως αξίζει τον κόπο να τους φέρεις με το μέρος σου, γιατί θα σε βοηθήσουν πολύ να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου θα πάψουν να σε απασχολούν μόνο όταν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα σε κάνει αρκετά δραστήριο και ορεξάτο, ώστε να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, φέρνοντάς τη στα μέτρα σου. Γνωρίζεις πλέον πολύ καλά τι θες και το διεκδικείς με μεγάλη αποφασιστικότητα. Είσαι πολύ αισιόδοξος και ευχάριστος, γεγονός που σε κάνει πολύ θελκτικό, φέροντας πολλές γνωριμίες στο προσκήνιο.

Αισθηματικές
Νιώθεις πλέον την ανάγκη να παραμερίσεις λίγο τα προβλήματά σου και να περάσεις καλά με φίλους σου, ώστε να ξεφύγεις από τη δύσκολη πραγματικότητα και να αποφορτιστείς από την όλη πίεση που δέχεσαι. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, ετοιμάσου να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε παρασύρει σε όμορφα μονοπάτια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα είναι τακτοποιημένα και μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς της επιτυχίας σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να δραστηριοποιηθείς λίγο περισσότερο και να διευθετήσεις σιγά-σιγά παλιές οφειλές που σε βάραιναν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παύεις πλέον να παριστάνεις ότι όλα στη ζωή σου είναι ιδανικά και αντιμετωπίζεις την αλήθεια κατάματα. Αναγνωρίζεις τι δεν πάει καλά και κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις σε καμία περίπτωση δεύτερες σκέψεις να σε πτοήσουν και συνέχισε την προσπάθεια, αφού στο τέλος θα δεις ότι αυτό θα σε κάνει πραγματικά ήρεμο και χαρούμενο.

Αισθηματικές
Η καλή σχέση σου με τον σύντροφό σου σε βοηθάει να γίνεις πιο δυναμικός και αισιόδοξος στον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα. Αναγνωρίζεις λοιπόν την αξία του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου και οφείλεις να του δώσεις ό, τι καλύτερο έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξέρεις καλά τι θες και κατόπιν να απορρίψεις ή όχι κάποιον που θα σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να είσαι πολύ επιφυλακτικός, καθώς ο ανταγωνισμός στις μέρες μας είναι μεγάλος και άτομα που νομίζεις ότι θέλουν το καλό σου, επιδιώκουν στην ουσία να σε εκμεταλλευτούν και να σε βλάψουν. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά καλά, οπότε τακτοποίησε τώρα που μπορείς χρέη του παρελθόντος, ώστε να ανακουφιστείς εντελώς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινές αστρολογικές όψεις ευνοούν την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και γενικότερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θα έρθεις και πάλι κοντά με άτομα που με τον καιρό απομακρύνθηκες, αλλά εκτιμάς πολύ, ενώ παράλληλα θα κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Στην προσπάθειά σου να πετύχεις ορισμένα πράγματα θα σε βοηθήσει πολύ ο σύντροφός σου και αυτό σε χαροποιεί, αφού συνειδητοποιείς ότι έχεις χτίσει μια σωστή σχέση με τον κατάλληλο άνθρωπο. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, ένα άτομο που γνωρίζεις ήδη θα σε προσεγγίσει δείχνοντάς σου τις αληθινές του προθέσεις και θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις, οπότε δώσε μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου δεν σε απασχολεί κάτι και όλα πάνε καλά, με κάθε στόχο που θέτεις να υλοποιείται άμεσα και να εισπράττεις μεγάλη ηθική ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν, αλλά δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό.
ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστικής σημασίας για πολλούς τομείς της ζωής σου. Είσαι όμως απόλυτα κατασταλαγμένος και ξέοντας τι έχεις ανάγκη, κινείσαι ανάλογα. Καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού η κάθε σου κίνηση θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σου. Επιστράτευσε τον ρεαλισμό και τη διορατικότητά σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Ίσως έχεις πολλά προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά ο σύντροφός σου δε φταίει σε τίποτα να επιβαρύνεται με αυτά. Επικεντρώσου στα θετικά για να αποφύγεις τη μιζέρια και τη φθορά. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή σου ερωτική αύρα θα αφήσει λίγους ασυγκίνητους, αλλά καλό θα ήταν να μην ενθουσιάζεσαι και να αφήνεις λίγους να μπαίνουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα διαπρέπεις τελευταία, καθώς αξιοποιείς στο μέγιστο τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Η αξία σου και η σκληρή σου δουλειά αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους και σε ανταμείβουν ανάλογα, ηθικά και οικονομικά. Τα οικονομικά σου διανύουν μια περίοδο ευημερίας, αφού καταφέρνεις επιτέλους να βρεις νέες πηγές εισοδήματος.

Απάντηση