ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 29/7

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, έχεις περάσει αρκετά κουραστικές περιόδους και πρόσφατα κατάφερες να υλοποιήσεις με τρομερή επιτυχία τους στόχους σου. Ξέρεις ότι δεν ήταν αποτέλεσμα της τύχης, αλλά του χαρακτήρα σου και όσων σχεδίασες και έπραξες. Πλέον στρέφεσαι στο μέλλον με αισιοδοξία , κάνοντας νέα σχέδια. Να ξέρεις ότι οι επιτυχία συνεχίζεται και αυτό εξαρτάται μόνο από εσένα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αυτό θα αναζωογονήσει τη σχέση σας και θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η τύχη είναι με το μέρος σου και σε βοηθάει να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή προς την κατεύθυνση που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η ημέρα στα επαγγελματικά σου είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τις εκκρεμότητές σου, μιας και η ενθουσιώδης διάθεσή σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά μην σε απογοητεύει. Να ξέρεις ότι η περίοδος που ξεκινάει θα επιτρέψει στα έσοδά σου να αυξηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινωνικού σου περίγυρου και αυτό οφείλεται σε μια τεράστια αλλαγή που έλαβε χώρα πολύ πρόσφατα. Μην αναλωθείς στα λόγια που ακούς, μιας και δεν έχουν να σε ωφελήσουν σε κάτι. Πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι με μεθοδικότητα και αφοσίωση στους στόχους σου και θα δεις ότι οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι σήμερα να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά και να αποφύγεις να ανοίξεις σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου, καθώς υπάρχει μια τάση για γκρίνια και εντάσεις. Αν πορεύεσαι μόνος στη ζωή, μπορεί να νιώθεις ότι τα πράγματα δεν προχωρούν ώστε να σου φέρουν αυτό που επιθυμείς. Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε να προσπαθείς για αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, αναμένονται συζητήσεις σχετικά με τα σχέδια που έχεις, αλλά θα πρέπει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις, συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο και να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στη σκέψη σου. Χαλάρωσε λίγο και διώξε το άγχος, έτσι ώστε να συγκεντρωθείς στη δημιουργία ενός προγραμματισμού που θα σε βοηθήσει να απεμπλακείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αγαπητέ Δίδυμε, είναι αλήθεια ότι η καθημερινότητα και ο όγκος εργασιών σε έχουν καταβάλει. Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι επιβαρυμένη, με το άγχος να έχει πάρει τον έλεγχο. Σου προτείνεται να πάρεις βαθιά ανάσα και να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου. Όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση, με υπομονή θα δεις ότι θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Αργά και σταθερά θα δεις τη βελτίωση που περιμένεις. Φρόντισε να έχεις δίπλα σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη μάχη αυτή.

Αισθηματικές
Οι γενικότερες υποχρεώσεις σχεδόν έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά την ισορροπία στη σχέση σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο και για τον σύντροφό σου, έτσι ώστε τα πράγματα να είναι πιο ήρεμα. Αν δεν είσαι δεσμευμένος την περίοδο αυτή, καλό είναι να βρεις χρόνο να επενδύσεις και στην προσωπική σου ζωή. Μέσα από εκεί θα καταφέρεις να βρεις νέες ισορροπίες.

Επαγγελματικές
Σε γενικές γραμμές, ο επαγγελματικός τομέας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο, κάποια γεγονότα θα σε προβληματίσουν και θα σε αναστατώσουν σήμερα. Προβληματισμός υπάρχει και στον τομέα των οικονομικών, αλλά μην αγχώνεσαι γιατί σύντομα θα καταφέρεις να αυξήσεις τα κέρδη σου και να ισορροπήσεις τα έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στους δικούς σου στόχους και στα δικά σου «θέλω». Έχεις μια τάση να ξεφεύγεις από αυτά και να αναλώνεσαι με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα των γύρω σου. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να κάνεις μεγάλα βήματα προόδου. Κοίτα να την εκμεταλλευτείς, ώστε σύντομα να επωφεληθείς των καρπών της προσπάθειάς σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, υπάρχει η τάση να γίνεσαι εύκολα παρεξηγήσιμος και να παρανοείται η συμπεριφορά σου. Για να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρες συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνος την περίοδο αυτή, φρόντισε να είσαι σαφής ως προς τις επιδιώξεις σου και να μην διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Ο ξεκάθαρος νους και οι έξυπνες ιδέες σε χαρακτηρίζουν σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου. Αυτά σε βοηθούν να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αναμένοντας καταπληκτικά αποτελέσματα. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται βελτίωση και αυτό μπορείς να το επιτύχεις μέσα από τη σωστή διαχείριση και την πειθαρχία. Έτσι σύντομα θα πάρεις ανάσα ανακούφισης στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, ανήκεις σε ένα ζώδιο με ιδιαίτερα χαρίσματα που αφορούν στην επικοινωνία και στην κοινωνικότητα. Είσαι ικανός να παρέχεις τη στήριξή σου στους γύρω σου και να τους κάνεις να νιώσεις ήρεμοι δίπλα σου. Όμως, αν και αυτό προκαλεί την εκτίμηση προς το πρόσωπό σου, στου στερεί την προσοχή από τον ίδιο σου τον εαυτό που τελευταία το έχεις πολύ ανάγκη. Επικεντρώσου πλέον στους δικούς σου στόχους, και έτσι θα καταφέρεις να κρατήσεις τη ζωή σου σε ισορροπία.

Αισθηματικές
Υπάρχουν πολλά που σε απασχολούν γύρω από τη σχέση σου. Προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση και να κάνεις στην άκρη τα σύννεφα, μίλα ευθέως με το ταίρι σου και δώσε νέα πνοή στη σχέση σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου στον έρωτα, διεύρυνε τις γνωριμίες σου και έτσι μπορεί πολύ εύκολα να προκύψει κάτι νέο και ενδιαφέρον.

Αισθηματικές
Η επαγγελματική σου ζωή έχει μπει σε έναν πολύ καλό ρυθμό και βλέπεις ότι η συμπεριφορά σου έχει καλά αποτελέσματα. Συνέχισε με την ίδια μέθοδο και θα δεις πολλά ακόμα θετικά να σου συμβαίνουν. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να αυξήσεις τα κέρδη σου. Θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν με θετικές επιδράσεις στην ψυχολογία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σου την περίοδο αυτή είναι η έλλειψη πίστης στον εαυτό σου. Αυτό σε φέρνει πίσω και σε κάνει να λειτουργείς εσφαλμένα και διστακτικά. Βρες και πάλι τη χαμένη σου λάμψη, την δυναμικότητα που ξέρεις να εκφράζεις και έτσι θα καταφέρεις να επιτύχεις όσα έχεις στο νου σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα κάνεις λάθη που δεν θα οφείλονται σε εσένα και αυτό ίσως να μην καταφέρεις να το αντέξεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η στάση του συντρόφου σου, σού προκαλεί παράπονα και εκνευρισμό, καθώς θεωρείς ότι δεν κινείται με βάση τη λογική και το σεβασμό. Μίλησε μαζί του και εξήγησέ του αυτό που εισπράττεις από εκείνον, ώστε να ισορροπήσει η κατάσταση ανάμεσά σας. Αν πάλι είσαι μόνος, ο ερωτισμός σου είναι εμφανής και θα σε βοηθήσει να προσελκύσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή σου επιφυλάσσει κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις που θα σε βγάλουν από τη βολή σου. Ωστόσο, προετοιμάσου κατάλληλα για να είσαι σε θέση να τις διαχειριστείς σωστά. Η οικονομική σου κατάσταση χαρακτηρίζεται από τις πολλές απαιτήσεις και υποχρεώσεις. Κάνε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα και φρόντισε να το ακολουθήσεις επιμελώς.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, ανήκεις σε ένα ζώδιο που είναι πολύ χαρισματικό αλλά και ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητο. Την περίοδο αυτή έχεις επιτρέψει σε τρίτους να επηρεάσουν άσχημα την ψυχολογία σου και να σου ρίξουν το ηθικό. Κάνε στην άκρη ό,τι σου χαλάει τη διάθεση και άσε τα ταλέντα σου να αναδείξουν το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου. Θα δεις ότι έτσι θα καταφέρεις πολλά πράγματα και θα αναγνωριστούν ιδιαιτέρως από τους γύρω σου. Εσύ έχεις τη δύναμη και εσύ θα την αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, θα διαπιστώσεις ότι είναι αναγκαίο να στηρίξεις λίγο παραπάνω το ταίρι σου την περίοδο αυτή, καθώς υπάρχουν θέματα που το απασχολούν πέρα από τη σχέση σου. Φρόντισε να εκτονώσεις την κατάσταση για να επέλθουν η ηρεμία και η γαλήνη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μη διαστάσεις να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα αναζητήσει τη συντροφιά σου. Κάτι όμορφο μπορεί να γεννηθεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου , ευνοούνται οι συζητήσεις μέσα στο χώρο της εργασίας που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Επίσης, γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν εκκρεμότητες που μπορείς τώρα να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Καλό είναι να αποφύγεις την επικύρωση οικονομικών συμφωνιών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Η εύνοια που δέχεσαι σου δίνει μια εσωτερική δύναμη να αλλάξεις και τον εαυτό σου και την κατάσταση γύρω σου. Θα υπάρξουν οι δυνατότητες που αναζητάς καιρό τώρα και να είσαι σίγουρος ότι αν τις χειριστείς σωστά θα σε ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αλλαγών!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει ανάγκη από πρόοδο και βήματα προς το μέλλον. Αρκετά με το παρελθόν και όσα σε κρατούν εκεί. Κλείσε την πόρτα και άνοιξε νέο κεφάλαιο με αισιοδοξία στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν πορεύεσαι μόνος, αποκολλήσου από τα γεγονότα που πέρασαν. Κοίτα μπροστά και άσε την τύχη να σε ευνοήσει και να σου χαρίσει όσα σου αξίζουν.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικό τομέας, παρουσιάζει ανάκαμψη και αυτό σε χαροποιεί. Ωστόσο, φρόντισε να ακολουθείς μια ιεραρχία στις υποχρεώσεις σου για να ανταποκριθείς σωστά. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα περιστρέφονται γύρω από τη δυνατότητά σου να αυξήσεις τα κέρδη σου. Εκμεταλλεύσου τες και δώσε την πρέπουσα βαρύτητα για να τα πας καλά στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια με δυναμικότητα και πολλές υποσχέσεις. Αυτά ακριβώς σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις και να επιτύχεις αυτά που λίγο καιρό πριν έμοιαζαν ακατόρθωτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασες και λίγα, αλλά τώρα και με την τύχη στο πλευρό σου θα δεις ότι βρίσκεσαι μια αναπνοή μακριά από τους στόχους σου.

Αισθηματικές
Άφησε τη λάμψη σου να εκφραστεί και στην αισθηματική σου σχέση. Πέτα από πάνω σου ότι σε στενοχωρεί και σε φέρνει πίσω. Κοίταξε με αισιοδοξία το κοινό σου μέλλον με τον σύντροφό σου. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η εύνοια που δέχεσαι σε βοηθάει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με καταπληκτικές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Σήμερα στο χώρο της εργασίας σου θα νιώθεις πιεσμένος και αγχωμένος, γεγονός που θα εκφράζεται στους γύρω σου. Αυτή η στάση σου οφείλεται στην πυρετώδη περίοδο που διανύεις ως προς την προώθηση των αλλαγών και των σχεδίων. Η οικονομική σου κατάσταση, αρχίζει να βρίσκει τις ισορροπίες της. Φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής για να μην ξαναγυρίσεις πίσω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, αξίζει να αναγνωρίσεις ότι κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου σε κάνουν να προοδεύεις σε πολλούς τομείς. Τα στοιχεία αυτά είναι η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση του χαρακτήρα σου που σε συνδυασμό με την επίμονη εργατικότητά σου σε οδηγούν στα μονοπάτια της ευτυχίας. Συνέχισε την σκληρή δουλειά και άφησε τους τρίτους έξω από τη ζωή σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα απογειωθούν.

Αισθηματικές
Σήμερα έχεις την εύνοια να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην αναλωθείς σε συζητήσεις που αφορούν ζητήματα του παρελθόντος. Αντί αυτού, φρόντισε να του μιλήσεις για τα αισθήματά σου. Αν είσαι μόνος, έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς εύκολα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην εργασία σου θα είσαι πολύ δυναμικός και γεμάτος όρεξη να ασχοληθείς με θέματα που εδώ και καιρό μένουν σε εκκρεμότητα και σου προκαλούν άγχος. Στον οικονομικό τομέα, έχεις μια τάση να παρασυρθείς σε σπατάλες, για αυτό δώσε ιδιαίτερη προσοχή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, συνειδητοποιείς ότι έχεις μπει σε ένα τέλμα στο οποίο τα πράγματα δεν εξελίσσονται και σε κάνουν να νιώθεις ότι χτυπάς σε τείχος. Αφού το βλέπεις και εσύ ο ίδιος, φρόντισε να το σταματήσεις εδώ και τώρα και να αλλάξεις κατεύθυνση. Διευθέτησε τις εκκρεμότητές σου, φρόντισε θέματα γύρω από εσένα και βάλε τους στόχους που μόνο εσύ θέλεις. Αν νιώσεις ότι υπάρχουν άτομα που εμπιστεύεσαι, κάλεσέ τα να γίνουν σύμμαχοί σου στην προσπάθεια αυτή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου έχουν περιθώρια μεγάλης βελτίωσης, αρκεί να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την αρνητική σου ψυχολογία και την τάση σου να επιτίθεσαι στον σύντροφό σου χωρίς εκείνος να φταίει. Αν είσαι μόνος, άφησε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να προβληματίζεσαι και κάτι πολύ ενδιαφέρον μπορείς να μπει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου σήμερα, φαίνεται πως θα ξεσπάσει ένα πρόβλημα μεταξύ των συναδέλφων. Προετοιμάσου και διαφύλαξε τα συμφέροντά σου, μένοντας όσο το δυνατόν αμέτοχος σε όλο αυτό. Βελτίωση αναμένεται για την οικονομική σου κατάσταση, παρά τον όγκο των εξόδων. Υπάρχει η εύνοια για να κάνεις νέες συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές.

 

ΙΧΘEIΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, το κλειδί της επιτυχίας είναι η οργάνωση και η προσήλωση στον στόχο. Ακόμη και αν οι γύρω σου προσπαθούν να σε αποσπάσουν από τα σχέδιά σου, μην τους το επιτρέψεις. Όσο πιο συγκεντρωμένος είσαι και πειθαρχημένος στο πρόγραμμά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα αναμένονται για το ζώδιό σου. Θα δεις ότι στο τέλος θα αξίζει η στάση σου αυτή και θα σε κάνει να χαρείς πολύ.

Αισθηματικές
Η ημέρα σε ευνοεί να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Μη διστάσεις να του προτείνεις τρόπους να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να περάσεις καλά και να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και μπορείς να επιλύσεις σήμερα θέματα που είχαν μείνει σε στασιμότητα και σε άγχωναν. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι η καλύτερη , ενώ τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου δημιουργούν πίεση.

Απάντηση