ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 22/2

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Ήταν πολύ διασκεδαστικό το διάστημα που αφήσαμε τη φαντασία μας ελεύθερη, όμως ήρθε η ώρα να πατήσουμε σε πιο σταθερό έδαφος πλέον.

ΚΡΙΟΣ
Ξέρεις τι είναι σημαντικό για σένα και δεν είσαι πρόθυμη να συμβιβάσεις τις πεποιθήσεις σου για χάρη της σκοπιμότητας. Στην πραγματικότητα, το εγώ σου μπορεί να επηρεάσει την πρόοδό σου σήμερα αν νομίζεις ότι έχεις έναν καλύτερο τρόπο να προσεγγίσεις μια συγκεκριμένη δουλειά που είναι διαφορετική από αυτή των άλλων. Αντί να εξετάζεις πώς θα μπορούσες να μετριάσεις το σχέδιό σου, προσπάθησε να συνεργαστείς με τους άλλους για να πετύχεις τον σκοπό σου. Μην διατηρείς αρνητική στάση στις συζητήσεις που θα σου ζητήσει ο σύντροφός σου, είναι ευκαιρία να λύσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις σκοπό να ζητήσεις βοήθεια από φίλους και συνεργάτες, όμως θα το κάνεις πλαγίως. Ο ασφαλής τρόπος είναι να τους μιλήσεις για τα σχέδιά σου και εκείνοι θα σε καθοδηγήσουν. Το μόνο που ζητάς είναι την έγκρισή τους ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Οι ιδέες σου είναι δελεαστικές και θα έχουν την ανταπόκριση που ζητάς. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, οι προσδοκίες σου είναι πολύ υψηλές. Μην απογοητευτείς αν δεν λάβεις την ανταπόκριση που ζητάς. Αν δεν είσαι διατεθειμένη να ακούσεις τι έχει να σου πει ο αγαπημένος σου, τότε μην ρωτήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι έτοιμη να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς στη δουλειά σου και δεν σε νοιάζει καθόλου το πόσο πιεστικό μπορεί να γίνει το πρόγραμμά σου. Φρόντισε όμως και την υγεία σου και δώσε σημασία στο να είσαι ευτυχισμένη. Η προσαρμοστικότητά σου είναι το δυνατό σου χαρτί και αυτό θα χρησιμοποιήσεις για να αντεπεξέλθεις στα νέα δεδομένα στη σχέση σου. Να θυμάσαι όμως ότι η δημιουργία μια σταθερής βάσης είναι κρίσιμο σημείο για την επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κοιτάζεις το μέλλον με αισιοδοξία και αυτό το συναίσθημα σε παρακινεί και σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι σήμερα. Είσαι αποφασισμένη να πετύχεις και θα κάνεις ότι είναι δυνατό για να το καταφέρεις. Κουράγιο και δύναμη παίρνεις από τον σύντροφό σου. Τα πράγματα μεταξύ σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Προσοχή όμως, θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις. Τακτοποίησε κάποιες υποχρεώσεις νομικής φύσης.

ΛΕΩΝ
Είσαι πολύ αποφασιστικός άνθρωπος και αυτό φαίνεται. Έχεις μια συγκεκριμένη ατζέντα στη δουλειά σου, ένα πλάνο που δεν θέλεις με τίποτα να χαλάσει. Επομένως, είτε θα σε βοηθήσουν οι συνεργάτες σου, είτε θα κάνουν στην άκρη αν δεν έχουν κάτι να προσφέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου σήμερα δεν θα έχει την καλύτερη αντιμετώπιση από εσένα. Ευγενικά ωστόσο θα δεχτείς υποστήριξη από τον αγαπημένο σου, ο οποίος θα συνεισφέρει τα μέγιστα στο συναισθηματικό κομμάτι. Στα οικονομικά σου χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με πρακτική σκέψη έχεις ήδη αρχίσει να σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι που θα κάνεις, το οποίο θα είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής σου. Οι ιδέες σου μπορεί να μοιάζουν πολύ φιλόδοξες στους γύρω σου όμως δεν έχουν καταλάβει ποσό πολύ θέλεις να κάνεις τη φαντασία σου πραγματικότητα. Το όραμά σου είναι ευρύ αλλά ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά εστιασμένο. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, η υλικοτεχνική υποστήριξη και ο προϋπολογισμός για τη διαχείριση. Το ταξίδι σου φαίνεται αρχικά τρομακτικό, αλλά αν το πάρεις βήμα προς βήμα, η εκδήλωση του ονείρου σου θα είναι υπέροχη. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Θα κάνεις σίγουρα αλλαγές, οι οποίες θα σου βγουν σε καλό. Στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου αποφέρουν μεγάλα έσοδα.

ΖΥΓΟΣ
Η προσοχή σου σήμερα είναι στραμμένη στις λεπτομέρειες μιας περίπλοκης επιχειρηματικής συνεργασίας. Έχεις μεγάλες ελπίδες ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία, ακόμη και όταν πρόκειται για οικονομικά ή τεχνικά ζητήματα. Στην αρχή, καμία πλευρά δεν θέλει να κάνει παραχωρήσεις σε τίποτα,. Όμως στο τέλος θα κάνεις μία σημαντική συμφωνία, η οποία σε βάθος χρόνου θα σου αποφέρει και σημαντικά έσοδα. Στα αισθηματικά σου χρειάζεται ένας πολύ καλός συμβιβασμός σε κάποια ζητήματα έτσι ώστε να προχωρήσεις παρακάτω.Σκέψου πολύ καλά τι ζητάς από τον σύντροφό σου και εξήγησε και στον ίδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι δελεαστικό να ρίξεις την ευθύνη σε κάποιον άλλο σήμερα, όμως το επαγγελματικό σου ήθος δεν θα σε αφήσει να κάνεις κάτι τέτοιο. Έχεις μάθει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και αυτό θα κάνεις. Στα αισθηματικά σου υπάρχουν κάποια προβλήματα που ακόμη δεν έχουν βγει στην επιφάνεια. Η σχέση σου χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία για να λειτουργήσει. Μην ξεχνάς ότι ένα ζευγάρι αποτελείται από δύο άτομα… Στα οικονομικά σου καιρός να φροντίσεις υποχρεώσεις που συνεχώς αμελείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι το πιο αξιόπιστο άτομο στο χώρο της δουλειάς σου και φαίνεται ότι όλοι στηρίζονται σε εσένα για να τους βοηθήσεις να ολοκληρώσουν τα πρότζεκτ τους. Σήμερα όμως είσαι λιγότερο εκφραστική και έχεις σκοπό να αφοσιωθείς μόνο στο δικό σου πρόγραμμα. Παρόλα αυτά με ευχαρίστηση θα δώσεις τις συμβουλές σου σε όσους τις χρειαστούν. Στα αισθηματικά σου χρειάζεται περισσότερη ηρεμία, χάνεις την ψυχραιμία σου χωρίς λόγο. Μήπως αυτό είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά; Την απάντηση εσύ την ξέρεις… Τήρησε τον προγραμματισμό σου για να μην βγεις ξανά εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είσαι υπερβολικά εκφραστική σήμερα στη δουλειά και να δείξεις το θαυμασμό σου σε κάποιον από τους συνεργάτες σου αν δεν το αισθάνεσαι. Να θυμάσαι ότι όλοι ξέρουν την άποψη που έχεις για εκείνους μέσω της μόνιμης συμπεριφοράς σου απέναντί τους και όχι μέσω δραματικών χειρονομιών. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου με τον αγαπημένο σου και αν κάτι δεν σε ευχαριστεί φρόντισε να μιλήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην κάνεις περιττά έξοδα. Επικεντρώσου στον στόχο που έχεις βάλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο δείχνουν, επομένως μην κάνεις την εύκολη ζωή σου δύσκολη. Φρόντισε να οργανωθείς καλά και θα φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Θα κάνεις μια συναρπαστική ομιλία, η οποία θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο σκληρούς κριτές σου στη δουλειά. Στα αισθηματικά σου θα δεις ότι η καλή σου πρόθεση να λύσεις ζητήματα με τον αγαπημένο σου θα βρει ανταπόκριση. Θέληση να υπάρχει και όλα θα γίνουν. Στα οικονομικά σου υπάρχει βελτίωση και έχει έρθει η στιγμή να κάνεις την επένδυση που σχεδιάζεις το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και σήμερα αυτό θα γίνει ξεκάθαρο σε όλους, ακόμη και σε όσους μπορεί να σε έχουν κατηγορήσει στο παρελθόν για αναξιοπιστία. Στην προσωπική σου ζωη τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Έμαθες από τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και δεν τα επαναλαμβάνεις. Δεν δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι καλύτερη οργάνωση. Κλείσε υποχρεώσεις πριν δημιουργήσεις νέες.

Tlife.gr: Όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν οι γυναίκες!

Απάντηση