ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 28/2 τελευταία μέρα του Χειμώνα

ΖΩΔΙΑ

Η αλήθεια θα λάμψει, γνωρίζεις ωστόσο ότι θα φέρει συγκρούσεις…

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς μόνο να πεις την αλήθεια στους συνεργάτες σου έστω και αν γνωρίζεις ότι θα ακολουθήσουν προστριβές και εντάσεις. Μία δημιουργική όψη του Ερμή με τον Κρόνο σε ενθαρρύνουν να σκιαγραφήσεις τις σκέψεις σου, ώστε η επικοινωνία να είναι ξεκάθαρη. Ένα «άστατο» τετράγωνο Ερμή – Άρη δίνουν σε όλους να καταλάβουν ότι δεν προτίθεσαι να υποχωρήσεις σε έναν καυγά, ενώ η σταθερή όψη του Λέοντα στη Σελήνη δίνει περισσότερα «προνόμια» στην ισχυρογνωμοσύνη σου. Ωστόσο, οι συζητήσεις φτάνουν μέχρι τέλους. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Επιθυμείς διακαώς να φέρεις στο προσκήνιο σήμερα ένα ευαίσθητο θέμα προς συζήτηση, αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι συνεργάτες σου που θεωρούν ότι οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό το καίριο ζήτημα θα προκαλέσει εντάσεις. Παρόλα αυτά, δεν δέχεσαι καμία αρνητική απάντηση καθώς συνειδητοποιείς πόσο καταλυτικής σημασίας είναι να γίνει τώρα αυτή η συζήτηση. Την ίδια αντιμετώπιση έχεις και στα αισθηματικά σου, επιθυμείς να μιλήσεις τώρα με τον αγαπημένο σου. Να θυμάσαι ότι η επιμονή και από τις δύο πλευρές θα γίνει πιο έντονη, προκαλώντας μία όχι και τόσο ευχάριστη διάθεση. Εάν αναγνωρίσεις ότι ο συμβιβασμός δεν είναι σημάδι αδυναμίας θα σε κάνει να μπορέσεις να εξασκήσεις την διαλλακτικότητά σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα βρίσκεσαι στις δόξες σου, και μπορείς να ξεγλιστράς στις συνομιλίες καθώς από τη μία είσαι ευχάριστη και αστεία και από την άλλη επιστρατεύεις τη σοβαρότητά σου. Η ικανότητά σου να χειρίζεσαι σχεδόν τους πάντες σε οποιοδήποτε θέμα υποστηρίζεται από την παρουσία του επικοινωνιακού Ερμή στον 10ο Οίκο σου. Κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσοχή όμως στα αισθηματικά σου γιατί το τετράγωνο που δημιουργεί ο αποστολέας του μηνύματος του πλανήτη στον πολεμοχαρή Άρη, ενεργοποιεί τον θυμό σου που υποβόσκει και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα για να διατηρήσεις την ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοπεποίθησή σου σε κινητοποιεί για να αναλάβεις ρίσκα και να πεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μοιραζόσουν με τους συνεργάτες σου. Αν και έχεις έναν πολύ καλό όγκο πληροφοριών στη διάθεσή σου, παλεύεις να τα συνδυάσεις όλα σε μία ιστορία με ειρμό. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να παραμείνεις σταθερή στις πιο δημιουργικές σου ιδέες, καθώς αυτές είναι που μπορούν να σου αποδώσουν τα μέγιστα. Στα αισθηματικά σου να είσαι πιο προσεκτική και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ
Μπορείς πολύ εύκολα να αντιστρέψεις κάθε συζήτηση σήμερα σε μία πιο πνευματική επικοινωνία. Αλλά ενδεχομένως και να έχεις κάποια κρυμμένα χαρτιά για να «επιτεθείς» σε κάποιον, ο οποίος ωστόσο δεν θα παίξει ρόλο στήριξης για σένα σήμερα. Είσαι ικανή να μεταμορφώσεις τον πιο ευγενικό άνθρωπο σε έναν δυσάρεστο χαρακτήρα αν δεν ξεκαθαρίσεις τώρα τη θέση σου. Τραγική ειρωνεία, στη σχέση σου θέλεις να συζητήσεις κάποια θέματα όμως διακόπτονται απότομα όταν επιχειρείς να διαχειριστείς τα πράγματα ξεκινώντας από τα πιο σοβαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι αρκετά εκνευρισμένη όταν κάποιος απορρίπτει αυθαίρετα τα καλύτερα επιχειρήματά σου χωρίς κανέναν λόγο. Υποκειμενικά δεν έχει κανέναν λόγο σε μία διαφωνία που θα έπρεπε να χτίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Παρόλα αυτά, η λογική σου βρίσκει πρόσφορο έδαφος σήμερα και καλό θα ήταν να διατηρήσεις την επάνοδό σου για μία άλλη μέρα και ώρα. Στα αισθηματικά σου σήμερα να θυμάσαι ότι από το να προσπαθήσεις μάταια να κερδίσεις μία διαφωνία, καλύτερο θα ήταν να γελάσεις και να εκτιμήσεις τον παραλογισμό της στιγμής. Ο νικητής της παρούσας διαφωνίας είναι εκείνος εξάλλου που διασκεδάζει περισσότερο. Κάλυψε τις υποχρεώσεις σου και μην δημιουργήσεις περισσότερες.

ΖΥΓΟΣ
Παρά το γεγονός ότι θα έρθεις αντιμέτωπη με διαπληκτισμούς στο φιλικό και εργασιακό σου περιβάλλον, αυτό που θέλεις είναι όλα να γίνουν αρμονικά παρά τις διαφορές όλων μεταξύ τους. Δυστυχώς, όμως, οι καλές σου προθέσεις δεν αρκούν για να γίνουν τα πάντα αρμονικά, ιδιαίτερα όταν οι πεποιθήσεις των ανθρώπων γύρω σου σκέφτονται τελείως διαφορετικά. Αντί να προσπαθείς να εξομαλύνεις την παρούσα κατάσταση αλλάζοντας τις γνώμες των άλλων, γίνε εσύ το παράδειγμα. Αποδέξου τη διαφορετικότητα των απόψεων και ενέπνευσε και τους γύρω σου να κάνουν το ίδιο. Εκφράσου ελεύθερα στη σχέση σου και άσε τον ερωτισμό σου να κάνει… παιχνίδι. Προσοχή στις οικονομικές ατασθαλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσεις να συγκρατήσεις μέσα σου όλα όσα σκέφτεσαι σήμερα. Αν και μπορείς να γίνει πολύ δραματική όταν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα κοινό που έχεις αιχμαλωτίσει, η υπερβολή στους θεατρινισμούς σε απομακρύνει από το μήνυμα που θες να στείλεις. Αντί να τεκμηριώσεις όλα όσα λες με γεγονότα, είναι πιο πιθανό τελικά να χρησιμοποιήσεις τις απόψεις σου. Δεν είναι κακό να αφήσεις τους άλλους να δουν πως πραγματικά αισθάνεσαι και είναι εξίσου δίκαιο να τους ενημερώσεις για την υποκειμενικότητά σου εξ΄αρχής. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί μέσα σου να λιμνάζουν βαθιά ριζωμένα αισθήματα που δεν θα ήθελες να μοιραστείς τώρα. Ωστόσο, η ανομολόγητη οργή σου, μπορεί να απωθήσει μία επαγγελματική συζήτηση από την αγάλη και να την φέρει πιο κοντά στον φόβο. Μπορεί να επιχειρήσεις να ωραιοποιήσεις την αρνητικότητά σου καμουφλάροντάς τη μέσα σε ένα «θετικό μήνυμα». Δυστυχώς όμως, είναι φανερό στους γύρω σου ότι δεν πιστεύεις πραγματικά όλα όσα λες. Δείξε ότι είσαι ευάλωτη, αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν κάθαρση για σένα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Φρόντισε να μην παραμελήσεις τον αγαπημένο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις όλοι να ξέρουν ακριβώς που στέκεσαι και ότι μπορείς να επικοινωνήσεις τη θέση σου με απόλυτη διαύγεια σήμερα. Ωστόσο, κάτι μπορεί να πάει στραβά στη δουλειά σου ακόμη και αν εσύ θεωρείς ότι όλα πάνε σωστά. Η λογική έρχεται με φυσικό τρόπο σε εσένα που είσαι ρεαλίστρια, αλλά τα λόγια σου ενέχουν κάποια δόση θυμού. Μπορείς να βάλεις τους άλλους σε θέση άμυνας ακόμα και αν δεν επιτίθεσαι. Στα αισθηματικά σου παρέμεινε συναισθηματικά διαυγής αλλά μόνο εφόσον κατανοείς πλήρως τα καταπιεσμένα σου αισθήματα. Ιδανική στιγμή για συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δύναμη των πεποιθήσεών σου τεστάρεται σήμερα από γεγονότα του παρελθόντος που δεν είχες υπολογίσει. Ξεκαθάρισε τις πηγές και θα μπορέσεις να απορρίψεις τις νέες πληροφορίες πριν καν τις σκεφτείς. Ωστόσο, αν θεωρείς ότι η συλλογική αλήθεια είναι πολύ πιο σημαντική από κάθε μεμονωμένη πεποίθηση μπορείς να έχεις, τότε θα πρέπει να είσαι διατεθειμένη να επανεκτιμήσεις ξανά και ξανά τις υποθέσεις σου. Τέσταρε την πίστη σου και αυτή θα δυναμώσει. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και θα πάνε όλα καλά με τη σύντροφό. Είσαι ευχαριστημένη με τα οικονομικά σου, τα οποία έχουν αρχίσει να ισορροπούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Το να δημιουργήσεις ζήτημα από εκεί που δεν υπάρχει είναι ο ένας τρόπος για να αποσπάσεις την προσοχή. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι να παρεξηγηθείς με κάποιον από τους συνεργάτες σου, ο οποίος θεωρεί ότι εσύ απλά θέλεις να βρεθείς στο επίκεντρο σήμερα. Αλλά η προσωπική αναγνώριση δεν είναι το κυρίαρχό σου κίνητρο τώρα. Αντίθετα, αυτό που θες είναι να προσπεράσεις όλες τις ψεύτικες ιστορίες και να βοηθήσεις τους άλλους να δουν την πραγματικότητα από μία νέα, φρέσκια οπτική. Αλλά μπορεί να είσαι τόσο προσκολλημένη στην αποστολή σου, που ενδεχομένως να μην αντιληφθείς τις συνέπειες των λέξεών σου. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Απάντηση