ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Πέμπτη 1/3 και Καλό Μήνα και καλή Άνοιξη

ΖΩΔΙΑ

Η αισιοδοξία μας… τυφλώνει! Η σκέψη μας διέπεται από τη λογική και η ανάγκη μας για επικοινωνία δεν περνά απαρατήρητη.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις ανάγκη από πρόοδο και σήμερα ο ενθουσιασμός αντικαθιστά την απελπισία καθώς θα λάβεις θετικά νέα για τα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Επίσης, αυτή την περίοδο είναι πιο σταθερό το έδαφος για να δημιουργήσεις βάσεις για την ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Κορυφαία προτεραιότητα για εσένα σήμερα είναι να μπορέσεις να εκφραστείς με άνεση στη δουλειά σου. Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να εργαστείς για την εκπλήρωση των αναγκών σου και την επίτευξη των στόχων σου. Μην ξεχνάς ότι σε όλο αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο ο αγαπημένος σου, ο οποίος σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα, για αυτό φρόντισε να μην τον παραμελήσεις. Άλλωστε έχεις ανάγκη για διασκέδαση. Η εμπειρία της απόλαυσης είναι ένα ουσιαστικό κλειδί για την ευτυχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι αντιφατικό, όμως σήμερα θα καταφέρεις να βρεις μία απροσδόκητη ηρεμία στη μέση μιας ταραχώδους αλλαγής, δίνοντάς σου πολύτιμο χρόνο για να κάνεις τα επαγγελματικά σου σχέδια σωστά. Έχεις μία αίσθηση ευεξίας, η οποία θα αυξηθεί με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 2 του μήνα. Στα οικονομικά σου να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, γιατί ό, τι κάνετε τώρα έχει βαθιές και μόνιμες επιπτώσεις. Ευκαιρία να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρχίζεις σταδιακά να βλέπεις αποτέλεσμα από τους κόπους σου και τη σκληρή δουλειά σου. Τα οράματά σου μετατρέπονται σε απτά αποτελέσματα και δεν θα μπορούσες να είναι περισσότερο χαρούμενη. Μην παρασυρθείς όμως, σημαντικό να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να επικοινωνήσεις την ανάγκη σου για να λάβεις και τις κατάλληλες αποδοχές. Προσοχή στη σχέση σου, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ
Η διαχείριση της φιλόδοξης ατζέντας σου μαζί με τις διακυμάνσεις των πόρων που διαθέσεις έρχονται σήμερα στο προσκήνιο. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις οι οποίες ωστόσο θα επηρεάσουν τα οικονομικά σου μακροπρόθεσμα ενώ παράλληλα τα πρακτικά ζητήματα που φέρνει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο διογκώνουν τα οικονομικά προβλήματα. Αν και θα διαστάσεις να συνεργαστείς με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, μην επιτρέψεις στη συναισθηματική σου φόρτιση να μπει εμπόδιο στην κριτική σου σκέψη. Φρόντισε στα αισθηματικά σου να μην αφήσεις τίποτα να πέσει στο κενό. Για όλα υπάρχει λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει κανείς λόγος να επιχειρήσεις να δαμάσεις τα δυνατά σου συναισθήματα που θέλουν διακαώς σήμερα να βγουν στην επιφάνεια, όσο κι αν αυτά διακόπτουν τη λογική σου σκέψη. Οι άνθρωποι γύρω σου ενδεχομένως να αποτελέσουν έμπνευση για σένα ώστε να αναλάβεις νέα καθήκοντα παρά το γεγονός ότι η εργατική Νέα Σελήνη στην Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στον 7ο Οίκο σου. Υιοθέτησε μία λιγότερο επικριτική στάση, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μιλήσεις ειλικρινά με μία γλυκιά απλότητα ώστε να είναι πιο εύκολο για τους γύρω σου να σε καταλάβουν. Όταν οι προθέσεις σου είναι στοχευμένες τότε τα μικροπράγματα μπαίνουν από μόνα τους στη σωστή θέση. Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου. Οι καλλιτέχνες και οι ονειροπόλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου ακόμα και όταν εσύ δεν μπορείς να τα διακρίνεις. Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία, άλλωστε αυτό αναζητούσες το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά όνειρά σου είναι μεγαλύτερα και πιο σπουδαία από την ίδια τη ζωή και το μυστικό σου χαμόγελο αποκαλύπτει την πεποίθησή σου ότι θα πραγματοποιηθούν. Η αυριανή Πανσέληνος στην Παρθένο λάμπει στον 12ο Οίκο για το Πεπρωμένο σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πλέξεις μαζί τα κομμάτια από διαφορετικές ιδέες και έτσι να αρχίσεις να κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ευτυχώς, μπορείς να κεφαλαιοποιήσεις ένα σημαντικό κύμα ευκαιριών που έρχεται τώρα στη ζωή σου. Πάρε αποφάσεις για το μέλλον σου, πάρε πρωτοβουλίες για ένα σχέδιο που τώρα ξεφυτρώνει ή επαναθεώρησε την δέσμευσή σου στο πλάνο που ήδη έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διαχώρισε την επαγγελματική από την προσωπική σου ζωή για να διατηρήσεις στα σωστά επίπεδα την πίεση της δουλειάς και να μην καταστρέψεις την διάθεσή σου για απόλαυση. Αλλά τώρα είναι η ώρα να εμφανιστείς με πιο δυνατή πειθώ και επιμονή αν ελπίζεις σε μία πιο αποδοτική συνεργασία με τους άλλους. Γίνε επιλεκτική με τις δεσμεύσεις σου επειδή ο επεκτατικός Δίας σε δελεάζει να κάνεις υπερβολές στον τομέα της απόλαυσης. Ευτυχώς, η γήινη Παρθένος ρίχνει άπλετο φως στον 11ο Οίκο της Ομαδικής Εργασίας και σε ωθεί να ισορροπήσεις τις ατομικές σου επιθυμίες με τους μακροπρόθεσμους στόχους του περιβάλλοντός σου. Γίνε μέρος του συνόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βλέπεις φως στο τέρμα του τούνελ και αυτό σου δίνει τη ευκαιρία να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στο παρελθόν, αρκεί να θυμάσαι πάντα τις περιπέτειες που βρίσκονται μπροστά σου. Ίσως να πιέζεσαι για να διατηρήσεις την χαρά σου, τη στιγμή που η Αφροδίτη και ο Δίας συνάπτουν μία αρμονική συμμαχία. Αλλά η λεπτολόγος Παρθένος ρίχνει φως στον 10ο Οίκο της Καριέρας, υπενθυμίζοντάς σου ότι πρέπει να δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια ακόμη κα αν είσαι απόλυτα σίγουρη για την πορεία της ζωής σου. Θυμήσου, σημασία δεν έχει που ήσουν, αλλά προς τα που οδεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δημιουργικότητα και το ταλέντο σου λάμπουν όταν παραδίδεσαι σε κάθε στιγμή παρά την προσμονή σου να φτάσεις στους στόχους σου. Παρόλα αυτά, η τάση σου να κάνεις προεργασία ενισχύεται από τη μεθοδική Παρθένο και εγκαθίσταται στον 9ο Οίκο σου για τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα κοσμικά στοιχεία τώρα είναι ιδανικά για τα μακροχρόνια σχέδιά σου αρκεί να μην αναλώνεσαι σε μικρότερης σημασίας ζητήματα. Βρες την ισορροπία μεταξύ της φιλοδοξίας και της επίθεσης και θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου σε ένα ταξίδι που προβλέπεται επιτυχημένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδεχομένως να μην καταφέρεις να παραβλέψεις κάποια οικονομικά ζητήματα προς το παρόν, ειδικά αν σε αυτά εμπλέκονται και τρίτοι. Εν τέλει, βέβαια, θα βρεις την ευτυχία καθώς το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία που δημιουργείται, ενισχύει τον ενθουσιασμό σου για το μέλλον. Η αυριανή Πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον 8ο Οίκο σου και σε ενθαρρύνει να επενδύσεις προσεκτικά στον σύντροφό σου. Αλλά ακούγονται τόσες φωνές από διαφορετικές κατευθύνσεις, που είναι πολύ σημαντικό να βρεις χρόνο για σένα και να ηρεμήσεις την υπερενεργητική σου διάθεση. Βάλε σε εφαρμογή τη δύναμη της θετικής σκέψης για να μπορέσεις να οραματιστείς ακριβώς αυτό που θέλεις να επιτύχεις τις επόμενες εβδομάδες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η φυσική σου τάση είναι να είσαι άξια εμπιστοσύνης και ανοιχτόμυαλη, αλλά είναι σημαντικό να επιτρέψεις στους άλλους να σε εμπνεύσουν στη λήψη αποφάσεων, που έρχονται αντιμέτωπες με το ένστικτό σου. Η αυριανή απαιτητική Πανσέληνος στην Παρθένο αντανακλά τον 7ο Οίκο της Συνεργασίας και σε συνδέει με άτομα που σου παρέχουν αξιόλογες πληροφορίες με αναπάντεχους τρόπους. Ωστόσο, τα γεγονότα μπορεί να μην ηχούν στα βαθύτερα συναισθήματα και στις ανάγκες σου τώρα, άρα χρειάζεται να αποστασιοποιηθείς και να πάρεις τον χρόνο που απαιτείται πριν προβείς σε πράξεις. Παρά το γεγονός ότι τα ελαττώματα μιας σχέσης μπορεί τώρα να γίνουν πιο ορατά, εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα διορθώσεις.

Καλό μήνα!

Απάντηση