ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 7/3

ΖΩΔΙΑ

Σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου 2018. Επιδιώκουμε την αισιοδοξία μας, είμαστε ενθουσιώδεις και συναισθηματικές.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι τολμηρή και παθιασμένη και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου η γοητεία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Ξέρεις πώς να την χρησιμοποιήσεις για να κερδίσεις αυτό που θες, ειδικά από τον αγαπημένο σου. Η σχέση σου μαζί του βελτιώνεται. Απέφυγε τις προστριβές στον εργασιακό χώρο και βρες τον τρόπο να επαναφέρεις την ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου χρειάζεται ακόμη λίγη προσοχή, για αυτό απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι πολύ κλεισμένη στον εαυτό σου σήμερα, δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά στη δουλειά και δεν αφήνεις περιθώρια σε κανέναν να σε πλησιάσει. Ωστόσο, είσαι πολύ ευαίσθητη με τον αγαπημένο σου, στον οποίο θα αφιερώσεις χρόνο. Ένας φίλος θα χρειαστεί τη βοήθειά σου και θα είσαι εκεί για να τον βοηθήσεις. Προσοχή να μην πληγωθείς και εσύ. Στα οικονομικά σου χρειάζεται ακόμη να είσαι προσεκτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Λάμπεις στα επαγγελματικά σου. Οι ιδέες σου είναι εξαιρετικές και δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Σου αρέσει που βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και μπορεί να αισθανθείς έλξη για ένα φιλικό σου πρόσωπο. Προσοχή, ξεκαθάρισε τι θέλεις! Ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η φήμη σου στη δουλειά καλπάζει και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Τα ταλέντα και οι ικανότητές σου αναδεικνύονται και οι κόποι σου αποδίδουν καρπούς. Θα δεις βελτίωση και στα οικονομικά σου. Το ίδιο θετικά εξελίσσονται τα πράγματα και την προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Έχεις δώσει μία νέα πνοή στα επαγγελματικά σου, τα οποία προχωρούν σε θετικό έδαφος. Σήμερα σε απασχολούν όμως άλλα πράγματα. Έχεις ανάγκη για ένα ταξίδι, θέλεις να γνωρίσεις νέα μέρη και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου. Σε αυτές τις σκέψεις συμπεριλαμβάνεται και ο αγαπημένος σου. Θέλεις να αλλάξεις τη σχέση σου και είναι γεγονός ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με δυναμισμό συνεχίζεις να βαδίζεις στον επαγγελματικό σου χώρο και οι απόψεις σου έχουν επιτέλους αποτέλεσμα. Σε απασχολούν όμως για ακόμη μία φορά τα οικονομικά σου. Έχεις την ευκαιρία να αποπληρώσεις ένα δάνειο που σε ταλαιπωρεί καιρό. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Θα γίνει η αφορμή να βελτιωθούν τα αισθηματικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική και επαγγελματική σου περνάνε σε μία όμορφη περίοδο. Οι συνεργάτες σου αναζητούν τη βοήθειά σου και εσύ είσαι εκεί για να τους την δώσεις. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου δεν κρύβεται. Αναζητάς την αρμονία και τη συντροφικότητα και ο αγαπημένος σου θα σου δώσει όσα ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Αφροδίτης, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με τους συνεργάτες σου και να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Η ρουτίνα σου γίνεται πιο ευχάριστη και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να κάνεις μία επένδυση. Μην απομακρύνεις τον αγαπημένο σου και την οικογένειά σου. Αφιέρωσε χρόνο και δώσε βάση και στα δικά τους θέλω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από σήμερα ξεκινά για εσένα μία ευχάριστη και δημιουργική περίοδος. Η αλλαγή στην ψυχολογία σου δεν περάσει απαρατήρητη από τους συνεργάτες και τους φίλους σου. Με τα θετικά συναισθήματα που εκφράζεις θα βοηθήσεις πολύ τους γύρω σου. Η Αφροδίτη θα βοηθήσει πολύ και στα αισθηματικά σου. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου αλλά και την οικογένειά σου. Έχεις έντονη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια και οι επιθυμίες σου δεν θα μείνουν ανικανοποίητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις την «έκρηξη» και να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο μακριά. Θα σε βοηθήσουν οι ιδέες και οι συνεργάτες σου. Δίνεις μεγάλη σημασία στη δουλειά σου, η οποία σου έχει φέρει σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά και το σπίτι σου και στο μυαλό σου γυρίζει συνεχώς η ανάγκη για μία ανακαίνιση. Θα περάσεις όμορφα με φίλους και συγγενείς, το έχεις ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν φοβάσαι να εκφράσεις τις απόψεις σου και να υποστηρίξεις τις ιδέες σου, οι οποίες είναι σημαντικές και θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου βελτιώνεται αισθητά και αυτό σε ευχαριστεί. Ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρόσεξε μην κάνεις περιττά έξοδα αυτό το διάστημα. Ευχάριστα τα νέα και στην προσωπική σου ζωή, γιατί η Αφροδίτη σε βοηθά να βελτιώσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις με τον αγαπημένο σου ή με κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Απέφυγε τις υπερβολές, δεν υπάρχει ανάγκη να εντυπωσιάσεις τους συνεργάτες σου. Αναζήτησε άλλους τρόπους για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο. Απέφυγε τις επιπόλαιες αγορές, γιατί θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα τα οποία θα πρέπει να καλύψεις. Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τα αισθηματικά σου, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου.

Απάντηση