ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Τετάρτη 28/3

ΖΩΔΙΑ
ΖΩΔΙΑ

Έρχεται μια φάση κριτικής προσέγγισης και ανάλυσης.

ΚΡΙΟΣ
Οι αποφάσεις που παίρνεις έχουν συνέπειες για την πρόοδο της καριέρας σου και σηματοδοτούν μια καμπή στην επαγγελματική σου ζωή. Όσον αφορά τα οικονομικά, δεν θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία μεταξύ εσόδων και δαπανών. Σήμερα έχεις την έντονη επιθυμία να δείξεις στον σύντροφό σου ότι τον αγαπάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ
Σου είναι πιο εύκολο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα. Θα ολοκληρώσεις σημαντικά πρότζεκτ που είχαν μείνει στον πάγο το τελευταίο διάστημα. Εάν επιθυμείς να επενδύσεις τις αποταμιεύσεις σου σε κάτι νέο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Στα αισθηματικά σου τώρα, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έλαβες τόση προσοχή και γι ‘αυτό δεν είναι περίεργο ότι τα πράγματα τρέχουν σήμερα σε όλες τις διαφορετικές κατευθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ομαδική εργασία είναι η λύση για να εκτοξεύσεις την καριέρα σου. Η αυτοπεποίθηση και ο αισιοδοξία σου παρακινούν τους συνεργάτες σου. Θα πρέπει πραγματικά να ακούσεις τις συμβουλές των γύρω σου για τα οικονομικά σου και να μην παρασυρθείς. Σήμερα φρόντισε να περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αντιμετωπίζεις μερικά προβλήματα στη δουλειά. Θα σου παρουσιαστούν απρόσμενα εμπόδια, τα οποία δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα. Η απόδοση στη δουλειά σου τίθεται στο μικροσκόπιο. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην πάρεις το ρίσκο να κάνεις επενδύσεις. Εάν αντιμετωπίζεις κάποια αναταραχή στη σχέση σου αυτή τη στιγμή, μην υποθέσεις αυτομάτως ότι για όλα φταίει ο αγαπημένος σου.

ΛΕΩΝ
Είσαι στη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου και φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να πετύχεις. Είσαι άτομο που όλοι μπορούν να εμπιστευθούν και η ακεραιότητά σου δεν περνά απαρατήρητη. Είσαι ελεύθερη να κάνεις μερικές αγορές σήμερα, όμως πάντα με σύνεση. Στα ερωτικά σου, η περιπετειώδης διάθεσή σου ίσως να μην γίνει δεκτή από τον αγαπημένο σου. Ακολούθησε και τα δικά του θέλω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αντιμετωπίζεις μία απροσδόκητη και δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά σου. Μην ανησυχείς όμως, εμπιστεύσου τις δυνατότητές σου και όλα θα πάνε καλά. Απέφυγε οικονομικές καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι υπάρχει μία καταιγίδα. Κάνε προσπάθεια να διώξεις τα σύννεφα.

ΖΥΓΟΣ
Μην αφήσεις την απογοήτευσή σου να επηρεάσει την δουλειά σου. Προσπάθησε σκληρότερα να μην αφήσετε αλληλεπιδράσεις με τους συνεργάτες σου να εμποδίσουν την πρόοδό σου. Έχεις άγχος για τα οικονομικά σου και αυτό επηρεάζει την καθαρή σου κρίση. Το άγχος αυτό προκαλεί σύννεφα στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην ρίχνεις ευθύνες για όλα στον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλά και περίπλοκα ζητήματα στη δουλειά σου. Απέφυγε τα οικονομικά ρίσκα, γιατί σήμερα οι πιθανότητες για κέρδος είναι περιορισμένες. Να θυμάσαι ότι αυτός που σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες, για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμη στη συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις αρκετό χρόνο για να εξετάσεις νέες και μεγαλύτερες ιδέες για την πορεία της καριέρα σου. Να είσαι προετοιμασμένη για κάποια αναπάντεχα έξοδα που θα προκύψουν και μην κάνεις αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η αστείρευτη ενέργειά σου και ο ερωτισμός επηρεάζουν θετικά τη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα συναντήσεις κάποια προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, τα οποία είναι αδύνατον να λυθούν. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να μην προσπαθήσεις να τα αντιμετωπίσεις. Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν ορισμένα προβλήματα κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συμφωνιών. Ορισμένα προβλήματα στα αισθηματικά σου θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς, έτσι ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερες εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανεβασμένη ψυχολογία σου θα σου επιτρέψει να εργαστείς αρμονικά με τους συνεργάτες σου, ωστόσο οι προτεραιότητες σου είναι σαφείς και θα δουλέψεις με απόλυτη πειθαρχία. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Γνωρίζεις μάλιστα ότι έχει έρθει η ώρα να διαπραγματευτείς προς όφελός σου. Στα αισθηματικά σου είσαι πλέον σε θέση να ονειρευτείς για τη σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Σε ικανοποιεί πολύ η πρόοδος που έχεις κάνει στην εργασία σου. Έχεις βρει την εσωτερική δύναμη που οι συνάδελφοί σου αναγνωρίζουν ως εμπιστοσύνη και ακεραιότητα και που σου επιτρέπει να ολοκληρώσετε τα χρονοδιαγράμματα εργασίας. Οι συμβουλές σου για τις οικονομικές υποθέσεις είναι πολύ περιζήτητες, ειδικά για τα έργα που έχεις αναλάβει με άλλους. Μοιράσου τις γνώσεις σου και βοήθησε και τους γύρω σου να βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Σήμερα είσαι πολύ ευαίσθητη, ειδικά με τις ανάγκες της οικογένειάς σου. Στην ερωτική σου ζωή ξεπεράστηκαν τα εμπόδια.

 

www.tlife.gr/

Απάντηση