ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Κυριακή του Πάσχα 8/4

ΖΩΔΙΑ

Η ημέρα θα περάσει όμορφα, χωρίς αναστάτωση. Θα περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές με συγγενείς και φίλους.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα ανακαλύψεις ένα νέο σου ταλέντο, θα μάθεις ότι είσαι ταλαντούχα στο να κινηματογραφείς. Θα σε προσεγγίσει για βοήθεια ένας πολύ στενός σου φίλος και θα τον βοηθήσεις με χαρά σε ένα βίντεο που θέλει να φτιάξει. Με τις ιδέες σου θα δεις ότι έχεις έφεση στο συγκεκριμένο τομέα και ίσως να σου ανοιχτεί και ένας καινούργιος επαγγελματικός δρόμος. Μπορεί να σε ανακαλύψει και μία εταιρεία και να δεχθείς μία σημαντική προσφορά. Ευχάριστα τα νέα και στα αισθηματικά σου, θα περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Για κάποιο λόγο βαριέσαι πάρα πολύ σήμερα και δεν έχεις καμία διάθεση για τις επισκέψεις που θα δεχθείς. Δεν έχεις διάθεση να ακούσεις τις ίδιες ιστορίες που άκουγες και χθες, όμως είσαι υποχρεωμένη μέρα που είναι. Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου και αφιέρωσε την ενέργειά σου μόνο σε εκείνον. Είναι βέβαια η ιδανική ημέρα για βόλτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αγαπημένη μου δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου συμβαίνει και έχεις «βυθιστεί» στις σκέψεις σου. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχεις σταματήσει να τον βλέπεις σαν φίλο… Έχεις άλλα αισθήματα για αυτόν και έχει έρθει η ώρα να του μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι. Μην ανησυχείς, απλώς καθόρισε τελικά τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της έλξης. Εάν αποφασίσεις ότι τον θέλεις για σύντροφο, τότε μην χάνεις χρόνο, εκδήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αγαπημένη μου θα απαιτήσεις την απόλυτη προσοχή από το έτερον σου ήμισυ και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Είναι σημαντικό για εσένα να βεβαιωθείς ότι ο σύντροφός σου σε θέλει ακόμη, όπως και στην αρχή της σχέσης σας. Δεν χρειάζεσαι δώρα και λουλούδια για να το καταλάβεις, απλώς δύο λόγια και μια αγκαλιά. Μοιράσου με τον αγαπημένο σου τα συναισθήματά σου. Θα περάσεις μία όμορφη και γεμάτη ημέρα με συγγενείς και φίλους. Προσοχή, μην το παρακάνεις με το φαγητό και το ποτό.

ΛΕΩΝ
Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη. Περιμένεις πολύ κόσμο για φαγητό, όμως δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με τις δουλειές που πρέπει να γίνουν στο σπίτι. Ευτυχώς, οι συγγενείς σου θα ασχοληθούν με όλα αυτά και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου. Σαν αληθινή εργασιομανής όμως που είσαι, ακόμη και σήμερα θα απομονωθείς για λίγο σε ένα πιο ήσυχο σημείο του σπιτιού για να ασχοληθείς με κάτι σχετικό με τη δουλειά σου. Έχεις μία ιδέα που δεν μπορεί να χαθεί. Προσπάθησε όμως να μην λείψεις πολύ από το οικογενειακό τραπέζι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου. Δεν θα μπορέσεις με τίποτα να συγκρατήσεις το θυμό σου, ειδικά στο οικογενειακό τραπέζι. Θα ειπωθούν θέματα που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Έχεις διαφορετική άποψη και θα την εκφράσεις με τον πιο έντονο τρόπο. Ο σύντροφός σου ευτυχώς είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τις σημερινές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις αποφασίσει να αλλάξεις ριζικά την εικόνα του σπιτιού σου και σήμερα που θα έχεις περισσότερο χρόνο με φίλους και συγγενείς θα πάρεις ιδέες και από εκείνους για την… μεταμόρφωση του χώρου σου. Ο σύντροφός σου είναι πρόθυμος να σε ακολουθήσει σε αυτήν την περιπέτεια, αρκεί να δεχθείς τις συμβουλές που θα σου προσφέρει και εκείνος. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά όνειρα για αλλαγές. Μείνε προσγειωμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλά τα καθήκοντά σου και σήμερα αγαπημένη μου, όμως σίγουρα ευχάριστα. Θα κουραστείς, αλλά θα περάσεις υπέροχα και θα ευχαριστήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην σκεφτείς σε καμία περίπτωση να αναβάλεις τη βόλτα σου με τον αγαπημένο σου. Μετά από τόση κούραση, σου χρειάζεται μία ρομαντική έξοδος με τον αγαπημένο σου. Να είσαι ευέλικτη στις προτάσεις που θα σου κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόλυτη ευτυχία είναι με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση και προσωπικό χρόνο. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα το περάσεις στο πατρικό σου με συγγενείς και φίλους. Προσοχή, μην το παρακάνεις με το φαγητό. Το βράδυ θα είναι επίσης υπέροχο με τον αγαπημένο σου. Θα του εκφράσεις την απόλυτη ευγνωμοσύνη σου για το πόσο σκληρά προσπαθεί για να σε ευχαριστήσει. Θα κλείσετε αγκαλιά αυτή την ημέρα, απολαμβάνοντας το κάθε λεπτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις πολλά και φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια και σήμερα θα μοιραστείς τις ιδέες σου με τον αγαπημένο σου. Θέλεις να λάβεις την άποψή του σχετικά με την καριέρα σου. Ο σύντροφός σου είναι στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει ενεργά να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες σου είναι σημαντικές για εκείνον και θα στηρίξει με κάθε του δύναμη. Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα είναι καλύτερο και για τα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα έχεις επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο να περάσεις την ημέρα σου. Σίγουρα με φίλους και συγγενείς, αλλά όχι μέσα στο σπίτι. Θέλεις να γίνεις ένα με τη φύση και ίσως επιλέξεις να κάνεις πικνίκ. Ενδέχεται να επιλέξεις, μετά τις οικογενειακές υποχρεώσεις, ένα πιο απομονωμένο πικ-νικ με τον σύντροφό σου. Αν είσαι single ενδέχεται σήμερα να κάνεις μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Ο καθαρός αέρας πάντως θα σε βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία σου και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου για την επιστροφή στα καθημερινά σου καθήκοντα.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα χρειαστεί να αλλάξεις λίγο τη στάση σου και να κάνεις κάποιες αυστηρές παρατηρήσεις σε ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου. Ένας συγγενής σου συνεχίζει να κάνει κάτι βλαβερό για την υγεία του και εσύ δεν έχεις άλλη υπομονή. Μετά το οικογενειακό τραπέζι, θα βρεις την ευκαιρία να το… σκάσεις για μία ρομαντική εξόρμηση με τον αγαπημένο σου…

Απάντηση