ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Σάββατο 5/5

ΖΩΔΙΑ

Ιδανική στιγμή για να διευρύνουμε τις προοπτικές μας και να αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία μας.

ΚΡΙΟΣ
Θέλεις τα πράγματα να γίνουν με τον δικό σου τρόπο σήμερα και περιμένεις από όλους τους άλλους να ακολουθήσουν τις ιδέες σου. Είσαι ενθουσιασμένη με τη δουλειά σου και εκνευρίζεσαι που οι συνεργάτες σου δεν νιώθουν το ίδιο με εσένα. Συνέχισε εσύ στον δρόμο μου και θα δεις την επιτυχία να έρχεται. Είσαι χαρούμενη με τα οικονομικά σου και την πρόοδο που έχεις σημειώσει, όμως μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Η λύση για τα αισθηματικά σου είναι απλή, αφιέρωσε όλη την ενέργειά σου στον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Τελικά τα πάντα φαίνεται να προχωρούν ομαλά, κάτι που σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι κινούνται πολύ γρήγορα. Δεν είναι κακό να βιάζεσαι να φτάσεις στον στόχο σου, όμως μην παρασυρθείς και πέσεις σε παγίδες από τη βιασύνη σου. Κάποιος προσπαθεί να σε βοηθήσει για να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου, ωστόσο μπορεί να είναι λίγο σκληρός στην κριτική του. Στα αισθηματικά σου μην πέσεις στην παγίδα της υπεράσπισης της τρέχουσας συμπεριφοράς σου. Αντ ‘αυτού, άκουσε τη φωνή της λογικής σου και προσπάθησε να διορθώσεις τα προβλήματα στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου σήμερα, το πρόγραμμά σου όμως δεν σου επιτρέπει να κάνεις αυτά που θέλεις. Οργάνωσε τη δουλειά σου και στη συνέχεια όσος χρόνος σου μείνει αξιοποίησε τον σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Η στρατηγική σου στα οικονομικά σου δεν είναι σωστή, πρέπει να την αλλάξεις. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι μερικές φορές ακόμη και οι μικρές αλλαγές, φέρνουν μεγάλη ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι αισιόδοξη για το επαγγελματικό σου μέλλον. Επιθυμείς να αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο στα οικονομικά σου και να αλλάξεις την κατάσταση. Κάνε καλύτερο προγραμματισμό και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Η επιθυμία να ανακάμψεις θα σε βοηθήσει να κινηθείς πιο έξυπνα. Η υιοθέτηση μιας ουδέτερης στάσης είναι το μόνο που χρειάζεται για να αποφευχθεί μια περιττή διαμάχη με τον αγαπημένο σου. Ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν.

ΛΕΩΝ
Ένα σημαντικό κοινωνικό ή επιχειρηματικό γεγονός εμφανίζεται στο άμεσο μέλλον και υπάρχουν αποφάσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης για την πιθανή συμμετοχή σου. Δυστυχώς, άλλοι φαίνεται να πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για την τρέχουσα κατάσταση σου. Με τα οικονομικά σου δεν είσαι ευχαριστημένη, προσπάθησε να μην δημιουργείς νέες υποχρεώσεις, πριν κλείσεις τις παλιές. Μην κρύβεις την ενόχλησή σου πίσω από ένα ψεύτικο χαμόγελο, συζήτησε με τον αγαπημένο σου και βρείτε τη λύση στα προβλήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την τάση να κοσκινίζεις τις επιλογές σου και να καταλήγεις στην καλύτερη για εσένα. Αυτό κάνεις το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά σου και βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ. Στα οικονομικά σου διακρίνεις τα προβλήματα που υπάρχουν, ανέλυσέ τα και θα βρεις τη λύση. Σημαντικό είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου για τη σχέση σας και αποφασίστε από κοινού το μέλλον τη σχέσης.

ΖΥΓΟΣ
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ένα σημαντικό προσωπικό ζήτημα στη δουλειά σου σήμερα και πρέπει να το λύσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Θα υπάρξουν καλά νέα στα οικονομικά σου, τα οποία θα σε κάνουν αρκετά χαρούμενη. Τα κακά νέα θα είναι να παρασυρθείς ξανά σε λάθος επιλογές. Υπάρχει η ευκαιρία να ενισχύσεις τα θεμέλια στη σχέση σου και να την κάνεις πιο δυνατή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις πολλά σχέδια για το μέλλον και ψάχνεις τρόπους να αλλάξεις την καθημερινή σου ρουτίνα στη δουλειά. Στοχεύεις ψηλά και μέρα με τη μέρα εκπληρώνεις ένα-ένα τα σχέδιά σου. Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει ευγενής τρόπος για να διορθώσεις την οικονομική αδικία που υφίστασαι. Απλώς διεκδίκησε όσα σου αναλογούν, δεν ζητάς κάτι παράλογο. Ένα άτομο από το παρελθόν σου, επιστρέφει μυστηριωδώς στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω κάτι στη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις μια «διαμάχη» με τον εαυτό σου σήμερα. Σε προβληματίζει κάτι που έχει σχέση με τους συνεργάτες σου και αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε δύο επιλογές που έχεις για να το αντιμετωπίσεις. Το κλειδί για τη λύση είναι η κατανόηση. Ξέρεις εσύ… Μην παραμελείς τις ευθύνες σου και αφήνεις τα πάντα στην τύχη τους. Φρόντισε να ρυθμίσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, γιατί δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για βελτίωση. Αντιμετωπίζεις και κάποιο δίλημμα στη σχέση σου; Ο σύντροφός σου θα σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις και από κοινού θα πάρετε μία συμφέρουσα απόφαση για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επίτευξη των στόχων σου αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εσένα και αυτό σκοπεύεις να κάνεις. Η κατεύθυνσή σου είναι σωστή, όμως θα υπάρξουν κάποια εμπόδια στο δρόμο σου. Φρόντισε τις ανάγκες σου και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου, πριν δημιουργήσεις νέες. Να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις που θα δεχτείς από τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάθε ξεχωριστή δραστηριότητα για εσένα σήμερα θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Έχεις θέσει κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους για τα οικονομικά σου και φαίνεται ότι είσαι σε θέση να τους πραγματοποιήσεις. Θα δεχθείς κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς. Μην πιέζεις τον αγαπημένο σου να σου πει πράγματα που δεν είναι έτοιμος ακόμη.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι φίλοι και η οικογένειά σου διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα σου, διότι σου προσφέρουν τη σταθερότητα που χρειάζεσαι για να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες για το μέλλον σου. Ίσως να μην ψάχνεις να αλλάξεις κατεύθυνση στα οικονομικά σου, ίσως όμως μια διαφορετική προσέγγιση να σε βοηθήσει περισσότερο να ανακάμψεις. Αξιοποίησε την ημέρα και πέρασε όμορφα με τον αγαπημένο σου.

Απάντηση