ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα Δευτέρα 21/5 Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.Χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα

ΖΩΔΙΑ

Νέα εβδομάδα, νέα λαμπερή αρχή με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις πολλές ιδέες για τα επαγγελματικά σου. Να τις δουλέψεις σκληρά πριν καταλήξεις στις τελικές σου αποφάσεις. Έχει φύγει από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος, ωστόσο υπάρχουν ακόμη οικονομικά προβλήματα που θα κληθείς να λύσεις. Θα έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου και θα σε αναστατώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Βλέπεις πλέον πιο καθαρά τα πράγματα και είσαι πιο σίγουρη για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Χωρίς πίεση φρόντισε να λύσεις ένα οικογενειακό οικονομικό ζήτημα. Στην προσωπική σου ζωή είσαι έτοιμη να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Αν κάποιος δεν αξίζει να είναι δίπλα σου, τότε δεν χρειάζεται να τον αφήνεις στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ακόμη και τα πιο περίπλοκα σχέδιά σου, με το φως του Ήλιου να σε συντροφεύει θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Το Σύμπαν σου δίνει μία περίοδο χάριτος για να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία. Θα δεις την ερωτική σου ζωή να… παίρνει φωτιά και σου αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα περάσεις μία ήρεμη ημέρα στη δουλειά σου, χωρίς πολλές υποχρεώσεις και άγχος. Επικοινωνιακά θα υπάρξουν κάποια αδιέξοδα στη σχέση σου. Φρόντισε να αποφύγεις όσο μπορείς τις κακοτοπιές. Μην παρασυρθείς σε λάθος αποφάσεις μόνο από όσα σου είπαν τρίτοι άνθρωποι. Ενδέχεται να κάνεις μία νέα γνωριμία…

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει μία ανοδική πορεία και αυτό μόνο χαρούμενη μπορεί να σε κάνει. Βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται και να αποκτάς άλλη θέση στη δουλειά σου. Το οικονομικό κομμάτι πρέπει να το δουλέψεις περισσότερο όμως. Σε αυτόν τον τομέα, μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Με τον αγαπημένο σου εκπέμπεις πλέον στο ίδιο μήκος κύματος και είσαι πιο ήρεμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάφερες να ξεμπλέξεις με κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις και θα διανύσεις μία πιο ήρεμη επαγγελματικά περίοδο, με μερικές εξαιρέσεις. Χρειάζεται να βρεις την ισορροπία στα οικονομικά σου. Κάνεις συνεχώς κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις στα αισθηματικά σου. Μην μιλήσεις, αν δεν σκεφτείς καλά όσα θες να πεις.

ΖΥΓΟΣ
Θα δεχθείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες θα φέρουν στον δρόμο σου και πολλά έσοδα. Εκμεταλλεύσου αυτό το σκηνικό και κινήσου στη σωστή κατεύθυνση. Προσοχή στη σχέση σου. Κάτι δεν πάει καλά με τον αγαπημένο σου και πρέπει να το συζητήσεις μαζί του, όχι με άλλα άτομα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλά εμπόδια αναμένεται να βρεις στον δρόμο σου, όμως είσαι δυνατή και προσηλωμένη στον στόχο σου και θα τα καταφέρεις. Μην αδικήσεις τους συνεργάτες που θέλουν να βοηθήσουν. Προσοχή! Μην ακούς τους πάντες. Υπάρχουν κάποιοι που σου βάζουν τρικλοποδιές. Προσοχή στα οικονομικά παραστρατήματα! Είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις με τον σύντροφό σου. Αν κάτι δεν λύνεται, τότε κόβεται και εσύ το τηρείς πολύ αυτό στη ζωή σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι αποφασισμένη να πετύχεις και όσα εμπόδια και αν έρθουν στον δρόμο σου, εσύ θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις και στο τέλος θα βγεις νικήτρια. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έσοδα, που θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή και θα καλύψουν βασικές ανάγκες. Ο έρωτάς σου με τον αγαπημένο σου θα ξαναγεννηθεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λόγια, λόγια, λόγια. Μην ακούς τους συνεργάτες σου, τουλάχιστον όχι όλους. Κάποιοι δεν θέλουν το καλό σου και ξέρεις πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί. Μείνει προσηλωμένη στον στόχο σου και μην χάνεις τον χρόνο σου σε άσκοπους καβγάδες. Είσαι ώριμη, όμως δεν έχεις μάθει ακόμη να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σωστά. Τι φταίει; Θα ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια στη σχέση σου και θα πράξεις ανάλογα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές προκλήσεις στο διάβα σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα μοναδικό και δημιουργικό μονοπάτι από το οποίο θα βγεις κερδισμένη. Μην παραμελείς την υγεία σου, ειδικά τώρα που το πρόγραμμά σου είναι τόσο φορτωμένο. Θα λάβεις χρήματα από ένα οικογενειακό πρόσωπο χωρίς να το περιμένεις. Με τον σύντροφό σου έχετε φέρει τη σχέση σας σε πολύ καλό στάδιο…

Απάντηση