ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δείτε τι λέει το ζώδιο σας σήμερα Κυριακή 3/6

ΖΩΔΙΑ

Το τρίγωνο Σελήνης – Ερμή φέρνει στην επιφάνεια νέες ικανότητες.

ΚΡΙΟΣ
Στο προκήνιο βασικά θέματα σχετικά με την καριέρα σου. Θα ετοιμάσεις νέο πλάνο δράσης που θα σε φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Οργάνωσε μία μικρή απόδραση, τώρα που τα οικονομικά σου το επιτρέπουν. Θα σε βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία σου. Θα γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε εντυπωσιασεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, κάτι που το έχεις πολύ ανάγκη. Θα κάνεις συζητήσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων και αυτές θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου θα καλυτερεύσουν αρκεί να το θες πραγματικά. Μην γκρινιάζεις. Κάνε κινήσεις για να δεις βελτίωση. Η λογική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πρωταγωνίστησες σε πολλά θέματα την εβδομάδα που πέρασε και κατάφερες να κλείσεις πολλά ζητήματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Σήμερα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις περισσότερο με τον σύντροφό σου και αυτό θα επιδιώξεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατάφερες να δώσεις λύση σε πολλά καθημερινά προβλήματα, ειδικά σε όσα είχαν σχέση με τον επαγγελματικό προγραμματισμό σου. Τώρα κάνεις σχέδια για το μέλλον και είσαι σε θέση να αρχίσεις να τα θέτεις σε εφαρμογή. Είναι ξεκάθαρο πλέον για εσένα ότι στα οικονομικά δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Ανεπίλυτες καταστάσεις από το παρελθόν ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ
Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ακόμη περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα. Σημασία έχει να μην κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου έχεις θέσει στόχους, αλλά δεν μπορείς να τους πιάσεις. Γιατί; Αυτή την ερώτηση πρέπει να την απαντήσεις εσύ. Θα περάσεις μία όμορφη μέρα με τον αγαπημένο σου, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν σε πτοούν. Τα οικογενειακά προβλήματα όμως δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι αναζητάς λίγο ελεύθερο χρόνο. Προσπάθησε να βρεις μία λυση στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Από κοινού όμως με τον αγαπημένο σου. Τα έσοδά σου έχουν αυξηθεί, ωστόσο δεν βλέπεις διαφορά. Αυτό γιατί υπάρχουν χρέη του παρελθόντος που πρέπει να καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Γεμάτη η εβδομάδα που πέρασε. Έκανες πολλές γνωριμίες και συζητήσεις που σε βοήθησαν να σκεφτείς πιο καθαρά το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβλημάτισαν πολύ και συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Είναι εμφανές ότι πρέπει πια να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Στην αισθηματική σου ζωή θα έρθει μια φάση ανανέωσης. Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα και ενδέχεται να ξεχωρίσεις ένα άτομο, το οποίο θα σημαίνει πολλά στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετώπισες τις επαγγελματικές προκλήσεις που βρέθηκαν μπροστά σου έφερε στην επιφάνεια μία πτυχή του εαυτού σου που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες. Συνέχισε με δυναμισμό στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου επιδέχονται βελτίωση. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργάτες σου κάλυψαν πολλές από τις ανάγκες σου και σε βοήθησαν να εκπληρώσεις σημαντικούς στόχους. Είσαι άνθρωπος που ξέρεις να ευχαριστείς τους γύρω σου και αυτό θα κάνεις και τώρα. Μην δημιουργήσεις νέες υποχρεώσεις, εάν δεν καλύψεις τις παλιές. Τα οικονομικά σου χρειάζονται βελτίωση. Είσαι έτοιμη για αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλά τα εμπόδια που συνάντησες στον επαγγελματικό τομέα, όμως με δυναμισμό κατάφερες να τα ξεπεράσεις, γεγονός που σε γέμισε αυτοπεποίθηση. Να θυμάσαι ότι όποιος επιμένει κερδίζει, επομένως μην παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για βελτίωση των οικονομικών σου. Καταστάσεις από το παρελθόν σου ήρθαν στο προσκήνιο και σε πλήγωσαν. Άνθρωποι με τους οποίους πίστευες ότι δεν θα συναντηθείς ποτέ ξανά, επέστρεψαν στη ζωή σου και σε αναστάτωσαν. Ο σύντροφός σου είναι εδώ για να σε στηρίξει, αρκεί να του αποκαλύψεις τι έχει συμβεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ιδανική στιγμή να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου και να δώσεις σημασία σε αγαπημένα σου πρόσωπα, που το τελευταίο διάστημα παραμέλησες. Σημαντικοί στόχοι θα δεις ότι θα πραγματοποιηθούν. Δώσε σημασία στην υγεία σου και μην αποφεύγεις τα σημάδια. Θέλεις να απολαύσεις εξόδους, διακοπές και όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να υλοποιήσεις αυτά τα σχέδια.

ΙΧΘΥΣ
Είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου και δεν σκοπεύεις να χάσεις λεπτό από όσα θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια προβλήματα στην οικογενειακή σου ζωή. Φρόντισε να μην αφήσεις όμως τίποτα να σου χαλάσει σήμερα την ημέρα σου, την οποία έχεις σκοπό να αφιερώσεις στον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Κάνε συζητήσεις για να τα βελτιώσεις.

Απάντηση