ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Ισόπαλη 3-3 η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με τις Νεφέλες Κατερίνης

Ισόπαλη αναδείχτηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Νεφέλες Κατερίνης, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων για την 5η αγωνιστική πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 22/1/2017, με τελικό σκορ 3 – 3.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 1′ η Κιουτάχιαλη δοκίμασε δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Πατσιοδήμου.

Σε αντεπίθεση στο 8’, οι φιλοξενούμενες κέρδισαν φάουλ στο ύψος του κόρνερ, εκτέλεσαν το φάουλ προς την περιοχή του Αστέρα και στην απομάκρυνση που έκανε η Φεϊμ η μπάλα βρήκε στο χέρι της και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε η Σκαμπαρδώνη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό πιέζοντας την αντίπαλη περιοχή και στο 9′, η κεφαλιά που έκανε η Παπαδοπούλου, από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πολύ καλή ευκαιρία στο 16′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, απέκρουσε σωτηρία η Πατσιοδήμου σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό απευθείας σουτ της Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή, μετά από γέμισμα της Κιουτάχιαλη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Ατομική ενέργεια στο 35′ με την Μουρατίδου που μπήκε στην περιοχή και στο δυνατό σουτ που δοκίμασε, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 39′, εκτέλεσε φάουλ η Κιουτάχιαλη από πλάγια θέση, στο ύψος της μικρής περιοχής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας η Τσεχελίδου και με πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό για τα κορίτσια του Αστέρα και στο 57′ καλή ευκαιρία για την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μουρατίδου, έξω από περιοχή, αλλά η μπάλα «ξύρισε» το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό που δεν κατάφεραν τα κορίτσια του Αστέρα το έκαναν οι φιλοξενούμενες στο 67′ η Τριγωντζή έφυγε μόνη από πλάγια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε την Κανελλάκη, κάνοντας το 1 – 2 .

Οι γηπεδούχες όμως είχαν άλλα σχέδια και αμέσως στο 69′, βρέθηκαν στην επίθεση και η Παπαδοπούλου πέτυχε το γκολ της αναμέτρησης, πήρε τη μπάλα από εκτέλεση πλαγίου και με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ, την έστειλε στο γάμα της Πατσιοδήμου, ισοφαρίζοντας σε 2 – 2.

Η ισοφάριση άλλαξε πάλι τις ισορροπίες και στο 74′, κέρδισαν φάουλ τα κορίτσια του Αστέρα, έξω από την περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε η Κιουτάχιαλη στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Μπαξεβάνου, με απευθείας διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα με 3 – 2.

Με την ανατροπή του αγώνα φαινόταν ότι η ομάδα του Αστέρα θα κατάφερνε τελικά να πάρει τη νίκη αλλά στο 77′ η Τριγωντζή εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα της Δελησσάβα, έξω από την περιοχή, πήρε τη μπάλα και πλάσαρε την Κανελλάκη ισοφαρίζοντας σε 3 – 3, που ήταν και τελικό σκορ για την αναμέτρηση

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, παρόλο που βρέθηκε αντιμέτωπη με μια ισάξια ομάδα, αλλά σπατάλησε και πολλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α. (56′ Δελησσάβα), Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Καλαϊτζογλου (46′ Δρενοβιάδου), Μουρατίδου, Παπαδοπούλου , Ντούσκα

ΝΕΦΕΛΕΣ (Κων/νος Δαυιδόπουλος): Πατσιοδήμου, Πλακίδου, Καπέτα (27′ Ρίζου), Μιχαηλίδου Π., Παπακώστα (77′ Χατζηδάκη), Κουκουστρίκα, Ασσιχίδου, Σκαμπαρδώνη, Ναβροζίδου, Τριγωντζή, Μιχαηλίδου Ε.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σουλίδης Διονύσης με βοηθούς την κ. Φραντζοπούλου Αικατερίνη και τον κ. Πραχάλη Κων/νο, από την ΕΠΣ Κοζάνης.

%image_alt%

%image_alt%

Απάντηση