ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 2/4/2017 στις 16:00, στο γήπεδο Δίου Κατερίνης, με την αντίστοιχη ομάδα Νεφέλες Κατερίνης για την 10η και τελευταία αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Σουλίδης Διονύσης με βοηθούς τον κ. Βογδόπουλο Θωμά και τον κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο από την ΕΠΣ Κοζάνης.
Η γυναικεία ομάδα έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Β´ Εθνική κατηγορία, βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ´ Εθνικής, με 25 βαθμούς .
Η ομάδα της Κατερίνης είναι στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς.
Τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνισθούν για να διατηρήσουν το αήττητο και ταυτόχρονα την κατάληψη της πρώτης θέσης, για τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 2/4/2017, στις 16:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας Μακροχωρίου, για την 23η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 1/4/2017 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα της Α.Ε.Π Βέροιας.
Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:45 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Τμήματα Υποδομής
Το Σάββατο 1/4/2107 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στο γήπεδο της Επισκοπής Νάουσας, στις 10:30, με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας.
Η συγκέντρωση θα γίνει 09:15 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.
Η μετακίνηση των τμημάτων θα γίνει με λεωφορείο με αναχώρηση στις 09:30 και όσοι γονείς το επιθυμούν μπορούν να συνοδεύουν την αποστολή.
Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή ή στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο

Απάντηση