ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αριστείδης Ματσούκας στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7:Ο Τάκης Παπαδόπουλος και μέλη της Διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας πίσω από την πρόταση μομφής (video)

Τον Τάκη Παπαδόπουλο και μέλη της Διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας βλέπει πίσω από την πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του, είπε ο Αντιπρόεδρος της  ΕΠΣ Ημαθίας Αριστείδης Ματσούκας κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7 και στην ενημερωτική εκπομπή ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” με τον Τάσο Καμπάνη,το πρωί της Πέμπτης 20/4.

Ήμασταν και ήμαστε φίλοι με τον Τάκη ,αυτή την συμπεριφορά όμως δεν την περίμενα με στεναχωρεί και με θλίβει. Δεν πειράζει όμως ”όσο ζεις μαθαίνεις”.

Η αιτία της σύγκρουσής μας ήταν κατά την εκτίμησή μου, η πάγια θέση μου, μετά από ερώτημα του ίδιου,σε ανύποπτο χρόνο, ποία ομάδα θα ήθελα να είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας, και όταν την εξέφρασα για ακόμη μια φορά, αυτήν δηλαδή της ομάδας της Αλεξάνδρειας, εξηγώντας ότι είναι η πόλη και η  πρωτεύουσα του Δήμου και αυτό φαίνεται ότι το κράτησε και δημιούργησε ένα δυσμενές κλίμα,(φαρμάκωσε το χωριό του απέναντι σε μένα) με αποκορύφωμα τον προπηλακισμό του δικού μου και του γιου  μου στο παιχνίδι της Αλεξάνδρειας με τα Τρίκαλα.

Ακόμη ως λόγο θεωρεί ότι ο  Τάκης Παπαδόπουλος ήθελε να να γίνει μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας και εγώ του είπα ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει και μόνο που ήσουν προεκλογικά απέναντι και διότι υπάρχουν και άλλοι που αγωνίστηκαν για να εκλεγεί η σημερινή διοίκηση και έχουν τα προσόντα.

Για τα γεγονότα που γίνανε στην Αγκαθιά. Είπε ότι τα καταδικάζει,απλά όμως είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει.

Για το ότι είπε ότι τα Τρίκαλα είναι 500 χρόνια πίσω, ζήτησε γι ακόμη μια φορά συγγνώμη και είπε ότι εννοούσε μια μερίδα φιλάθλων και σε καμία περίπτωση όλο το χωριό.

Για τις 18 ομάδες από την περιοχή της Νάουσας που υπογράφουν την πρόταση μομφής διερωτήθηκε λέγοντας, μα τόσο κακό έχω κάνει σε αυτούς τους 6 μήνες που είμαι στην διοίκηση; ας μας πούνε.Προφανώς δεν μπορούν να μου συγχωρέσουν την άνοδο της Αγκαθιάς κόντρα στην Νάουσα.

Την πικρία του για την πρόταση μομφής ακόμη εξέφρασε αρχής γενομένης από τα Τρίκαλα και συνέχισε με τις ομάδες που έχουν μέλη στην διοίκηση της ΕΠΣ, προανήγγειλε δε ότι πολλά θα ακουστούν στην γενική συνέλευση που σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο της παραίτησής του που ουσιαστικά προανήγγειλε.

 

Απάντηση