ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΦΥΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΦΥΣΗ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ερασιτεχνική αθλητική ομάδα, από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δημιουργήθηκε το 2011 από μία παρέα φίλων με κοινά ενδιαφέροντα και με στόχο την διάθεση του πολύτιμου ελεύθερου χρόνου των μελών της, σε όμορφες, διασκεδαστικές αλλά και επιμορφωτικές εκδηλώσεις στο χώρο του αθλητισμού, της φύσης και του πολιτισμού.
Οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου, ασχολούνται, κυρίως με το τρέξιμο, πολύ μικρών, μικρών, μεγάλων και πολύ μεγάλων αποστάσεων, από μερικά μέτρα, μαραθώνιο μέχρι υπεραποστάσεις σε βουνό και δρόμο. Εξίσου σημαντική είναι η ποδηλασία, κυρίως σε άσφαλτο. Όλοι λαμβάνουν μέρος σε πολλούς και διάφορους αγώνες ανά τη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με σημαντικές κατά καιρούς διακρίσεις. Δευτερεύοντα ενδιαφέροντα αλλά εξίσου σημαντικά είναι, η ορειβασία, η αναρρίχηση , το σκι και ο αιωροπτερισμός.
Παράλληλα, ο σύλλογος δραστηριοποιείται σε εθελοντικές κοινωνικές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή, όπως συμμετοχή σε δράσεις συγκέντρωσης ειδών ανάγκης, φροντίδας και καλλωπισμού περιβάλλοντα χώρου, δράσεις καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων, συναυλίες αλληλεγγύης, δράσεις ανακύκλωσης, δράσεις ενημέρωσης πολιτών και παιδιών, δενδροφυτεύσεις , δράσεις αξιοποίησης , ανάδειξης και χρήσης χώρων άθλησης.
Από το 2011, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου διοργανώνουν ποδηλατοπορείες τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά, όπως επίσης και νυχτερινή ποδηλατοβόλτα.
Προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες των καιρών, καλούμε όσους φίλους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του συλλόγου και να προτείνουν νέους τρόπους έκφρασης στο χώρο του αθλητισμού, της φύσης και του πολιτισμού.

Fb: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκ μέρους του συλλόγου,
Γεώργιος Βουβαλάς
Γεώργιος Στανίτσας
Γεωργία Μήτσιου

 

Απάντηση