Το Σάββατο 17/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστική περίοδος 2016-2017 για την Ακαδημία Μπάσκετ ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Με μια λαμπρή τελετή λήξης, ανάλογη της εξαιρετικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18/6/2017, έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 για την Ακαδημία Μπάσκετ ΆΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Μια χρονιά που στην Ακαδημία παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση στις νέες εγγραφές αθλητών και αθλητριών, δημιουργία νέων τμημάτων αλλά και πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Άθλου Αλεξάνδρειας.
Τα αγωνιστικά τμήματα του ΆΘΛΟΥ ( Παιδικό, Προπαιδικό , Μίνι Αγοριών, Μίνι Κοριτσιών)διακρίθηκαν με τις υψηλές θέσεις που κατέλαβαν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα αλλά και με την αγωνιστική πρόοδο των αθλητών και αθλητριών του( τρείς αθλητές και τρεις αθλήτριες του ΆΘΛΟΥ στα κλιμάκια της Ένωσης).
Μόλις την τέταρτη χρονιά λειτουργίας της ομάδας το αγωνιστικό Μίνι Αγοριών του ΆΘΛΟΥ κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ(1ος Όμιλος) με ρεκόρ 7 νίκες και μόλις 1 ήττα.
Εκδηλώσεις ,συμμετοχή σε Τουρνουά εντός και εκτός Αλεξάνδρειας, τριήμερη εξόρμηση για αγώνες στην Αν.Μακεδονία και Θράκη, συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Μίνι Μπάσκετ στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, Τουρνουά γονέων και πολλές ακόμα αξέχαστες στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα της Ακαδημίας ΆΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.
Το Σάββατο 17/6 στην τελετή λήξης παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, με πολύ κόσμο αναγκαστικά να μένει και να παρακολουθεί όρθιος από την είσοδο του γηπέδου την τελετή.
Το χειροκρότημα δινόταν απλόχερα από το κοινό στις προσπάθειες των νέων αθλητών και αθλητριών που ενθουσίασαν με τις ικανότητές τους όσους παρακολούθησαν τις επιδείξεις.
Στο τέλος της γιορτής κληρώθηκε μεταξύ των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας ένα ποδήλατο Mountain προσφορά των καταστημάτων ειδών ποδηλάτου ΠΟΥΛΙΟΣ.
Την γιορτή του Άθλου λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Σωτήρης Νικολαΐδης και την τίμησαν ο βουλευτής Ημαθίας κ.Βεσυρόπουλος Απόστολος, ο Δήμαρχος κ.Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Πρόεδρος του Δ.Συμβουλίου κ.Δ.Ράπτης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Σ.Δελιόπουλος και ο Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βουλγαράκης.
Ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το πρόγραμμα του, τους εκλεκτούς καλεσμένους που βρέθηκαν στη γιορτή της Ακαδημίας και τον Σωτήρη Νικολαίδη με την οικογένειά του που αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκλησή μας και έγιναν συμμέτοχοι στην εκδήλωσης μας.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της πόλης μας που πρόσφεραν τα δώρα για τους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών της τελετής λήξης.
BAMBINO , DONNA, BE TRENDY ,NEW SPORT, MARILYN Χ.ΚΑΡΥΩΤΗ, HOME CREATIONS .
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το “4o SUMMER BASKETBALL CAMP” από 3-12 Ιουλίου 2017 στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας και για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα “Μπασκετοδιακοπές 2017” στη κατασκήνωση YUPPI CAMP στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής από 16-23 Αυγούστου 2017.

DSC_0373 DSC_0289 DSC_0380

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Απάντηση