ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Νίκος Αναστασόπουλος μιλά, προτρέπει και απαντά στην Δέσποινα Καρέκλα.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 6/8/2017 στην καφετέρια ΣΤΑΘΜΟΣ στην Αλεξάνδρεια για να παραχωρήσει μια συνέντευξη στην Δέσποινα Καρέκλα για τον  avena fm 97,7 και την σελίδα avena.gr

Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν προπονητής μίλησε για την πορεία που είχε μέχρι σήμερα ως παίκτης στις μεγάλες ομάδες της Β και της Α κατηγορίας όπου αγωνίστηκε.

Γνωρίζοντας , ακόμη, καλά την ψυχοσύνθεση των αθλητών μίλησε για τον ρόλο που παίζει το έτερο ήμισυ στους αθλητές και αναφέρθηκε στην γυναικά του Αντωνία που αποτελεί πηγή έμπνευσης γι αυτόν και βρισκόταν κοντά του τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Έδωσε επίσης , τις συμβουλές του στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τόνισε ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες στην Ελλάδα για να αναδειχθούν καλοί αθλητές.

Με ενθουσιασμό αναφέρθηκε στον αθλητή του Δημήτρη Γκάρα ο οποίος μετά από πολλές προσπάθειες  μεταγράφηκε στην Ξάνθη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν πιστεύοντας ότι έχει να δώσει πολλά μέσα στο γήπεδο και να έχει μια λαμπρή πορεία.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος που προπονεί την ποδοσφαιρική ομάδα του Λουτρού Ημαθίας που βασίζεται αποκλειστικά σε παιδιά του χωριού  δήλωσε ότι είναι περήφανος που παρά τα ερασιτεχνικά δρώμενα ανέβηκε κατηγορία καθώς επίσης και ότι η ομάδα έχει υψηλότερους στόχους.

Τέλος, ως προπονητής τερματοφυλάκων της  ομάδας της Αλεξάνδρειας πιστεύει ότι η ομάδα έχει ικανότητες να φτάσει ψηλά και να πάρει και το πρωτάθλημα φέτος.

 

 

 

 

 

Απάντηση