ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβάδισμα Αιγινιακού με νίκη επί της Βέροιας με 1-0 (foto)

Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Αιγινιακός που κέρδισε τη Κυριακή το απόγευμα τη Βέροια με 1-0. Μόνο που η ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε με μόνο μια ενδεκάδα καθώς ο τεχνικός της Βέροιας δεν είχε άλλους παίκτες στη διάθεση του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Αιγινιακού σαφώς ποίο έτοιμη, πίεζε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού την ομάδα της Βέροιας.Αποτέλεσμα αυτού και το μοναδικό γκολ του αγώνα που πέτυχε ο Νίκος Ζούρκος στο 58′ όταν ο Στεργίου έκανε το γέμισμα, ο Δωματάς με ανάποδη κεφαλιά γέμισε και ο Ζούρκος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως μέσα από τη γραμμή.

Ενώ ο Αιγιανιακός είχε και δοκάρι στο 41′ με τον Λεφίδη.

Όσο για τη ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30/8).

 

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λεφίδης (78′ Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83′ Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63′ Μενικάλι), Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.

Ρεπορτάζ. Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

 

Απάντηση