ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Σπάσανε καθρέπτες αυτοκινήτων κατά την διάρκεια του αγώνα Αλεξάνδρειας-Αγκαθιάς

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας την Κυριακή 10/9 το απόγευμα,αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού μεταξύ της Αλεξάνδρειας και της Αγκαθιάς,όταν πηγαίνοντας να πάρουν τα αυτοκίνητά τους είδαν τους καθρέπτες σπασμένους η’ μετακινημένους,νομίζοντας ότι κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο  κατά λάθος τους χτύπησε.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν διερχόμενο αυτοκίνητο.Ήταν μια μικρή ομάδα μικρών παιδιών από τον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου,όπως μας καταγγέλθηκε από άλλα παιδιά που τους είδανε να περνούν δίπλα από τα αυτοκίνητα και να τα κλοτσούν για να τα προκαλέσουν ζημίες και αυτοί να το διασκεδάζουν.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρόμοιες ζημίες σε εκείνη την περιοχή,είναι όμως κρίμα για τους περισσότερους κατοίκους του συνοικισμού οι οποίοι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να πατάξουν τέτοια φαινόμενα,να έρχονται 2-3 ”δεν θα πω ανεγκέφαλοι” και να χαλούν αυτή την προσπάθεια.

Πρέπει λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής αυτής να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια ενημέρωσης και διαπαιδαγώγησης που ξεκίνησαν και να δώσουν μεγαλύτερη βάση στα παιδιά που παρουσιάζουν μεγαλύτερη παραβατικότητα έτσι ώστε και αυτά να καταλάβουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι παιχνίδι και ότι αν συνεχίσουν μόνο σε κακό μπορεί να τους βγει.

Φυσικά βέβαια και η ομάδα της Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την αστυνομία και την securuty που υπάρχει, κατά την διάρκεια του αγώνα, να διασφαλίσει τον χώρο,γιατί αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο τότε θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τους φιλάθλους της αλλά και με την φήμη της ως ομάδα Γ.Εθνικής.

Απάντηση