ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣΗΜΑΘΙΑ

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας- Αγία Μαρίνα 2-1(video με τα γκολ)

Ένα καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το Σάββατο απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και της Αγίας Μαρίνας.

Το τελικό σκορ 2-1 αφήνει μια πικρόγευση στους ποδοσφαιριστές της Αγίας Μαρίνας η οποίοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό μετά από το τέρμα που πέτυχε με ωραίο συνδυασμό ο Κίτσας Θανάσης,κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 67ο με γκολ του Τηλκερίδη Μπάμπη  φέραν το ματς στα ίσια.

Το γκολ των φιλοξενούμενων αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού με ένα όμορφο γκολ του Φωτιάδη Παύλου πήρανε το τρίποντο.

Να σημειώσουμε δε ότι οι δύο ομάδες παίζανε από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους με 10 παίκτες,αφού οι ποδοσφαιριστές  Κίτσας Θανάσης και Ντόγος Αντώνης αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες ο καθένας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων στα ΜΜΕ,την οποία θα δείτε σε νεότερη ανάρτησή μας σε λίγο, όπως και του ποδοσφαιριστή Παύλου Φωτιάδη του ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος
Γιοβανόπουλος

Απάντηση