ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις των πυγμάχων της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.Ρεσιτάλ από τον Θάνο Πυρετζή (video)

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις των πυγμάχων της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ Αλεξάνδρειας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτο 11/11.

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ συμμετείχε με τρις πυγμάχους.Γιώργο Μπαντάλα,Κίτσα Γιώργο και Πυρετζή Θάνο, στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παίδων.

Οι δύο πρώτοι κληρώθηκαν να παίξουν με τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους,μάλιστα ο μικρός (ηλικιακά) της παρέας Γιώργος Μπαντάλας ζήτησε ο ίδιος να αγωνιστεί με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.Παρόλα αυτά και οι δύο αθλητές παίξανε στα ίσια τους αντιπάλους τους και χάσανε στα σημεία με πολύ μικρή διαφορά.

Η σκυτάλη δόθηκε στον Θάνο Πυρετζή ο οποίος αν και άρρωστος (Η συμμετοχή του κρίθηκε την τελευταία στιγμή,απλά για να μην χαλάσει η σειρά των αγώνων) έδωσε ρεσιτάλ τεχνικής και τακτικής εντυπωσιάζοντας Διαιτητές, προπονητές και θεατές αφού παίζοντας τρις γύρους δεν δέχθηκε ούτε ένα χτύπημα από τον αντίπαλό του κερδίζοντας τον με 3-0.(Σημαίνει ότι και οι τρις κριτές ανακήρυξαν νικητή τον Θάνο).Βέβαια επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια περιττεύουν δείτε το βίντεο

 

 

 

Απάντηση