ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Στο ρελαντί 5-0 και στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας τον Διαβατό (Φάσεις γκολ)

Στην επόμενη φάση των 4 της ημιτελικής πλέον του κυπέλλου ερασιτεχνών νομού Ημαθίας πέρασε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η οποία υποδέχθηκε στο γήπεδό της την ομάδα του Διαβατού.

Το πρώτο παιχνίδι πριν 15 ημέρες είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.

Μέχρι το 25ο λεπτό το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και η ομάδα του Διαβατού προσπαθούσε να κρατήσει  μακριά από την εστία της την ομάδα του ΠΑΟΚ, στο 30ο λεπτό ο Αρβανιτίδης παίκτης του διαβατού από λάθος έκανε το 0-1, μετά από τέσσερα λεπτά ο Αργυρόπουλος με ωραία προσπάθεια το 2-0. Στο 38ο λεπτό ο Αραμπατζής  Κώστας το 3-0 και στο 43′ ο Πέτραι το 4-0 σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΟΚ κατέβασε ρυθμούς,κάνοντας εξοικονόμηση δυνάμεων για το παιχνίδι της Κυριακής με το ροδοχώρι έδωσε την δυνατότητα στον Διαβατό να προσπαθήσει για να πετύχει το γκολ της τιμής, Αντ αυτού στο 80′ λεπτό Ο Πετράι σημείωσε το πέμπτο γκολ της ομάδας του το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό 5-0 το οποίο δίνει και το εισιτήριο στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για την επόμενη φάση των τεσσάρων του κυπέλλου Ημαθίας.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

Απάντηση