ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Η ψυχή και το πάθος των παικτών της Αλεξάνδρειας έφερε το 1-1 στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα (video-foto)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ψυχή και το πάθος ήταν τα συστατικά στοιχεία τα οποία διέθετε την Κυριακή το απόγευμα 21/1 η ομάδα της Αλεξάνδρειας που παρά τις μεγάλες ελλείψεις και προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία μέσα στην έδρα της στο μεγάλο με βαθμολογικό ενδιαφέρον τοπικό ντέρμπι με την ομάδα των Τρικάλων.

Ήταν ένα παιχνίδι που θεωρητικά η ομάδα των Τρικάλων Είχε τον πρώτο λόγο για να κερδίσει, μιας και εκτός από τις ελλείψεις  ποδοσφαιριστών η Αλεξάνδρεια κατέβαινε στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς προπονητή  με τον γυμναστή της ομάδος Νικηφόρο Μπελαγιάννη να εκτελεί χρέη προσωρινού προπονητή.

Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πιέσει ώστε γρήγορα να σημειώσει ένα τέρμα για να γίνει στη συνέχεια για αυτήν το παιχνίδι πιο εύκολο. Οι παίκτες όμως της Αλεξάνδρειας αντέδρασαν ψύχραιμα ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ κάτι όμως που δεν κατάφεραν και οι δύο ομάδες με περισσότερες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με 0-0

Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα των Τρικάλων μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 55′ με ένα καλό χτυπημένο φάουλ  έξω από την περιοχή του Κιρκιλιανίδη να ανοίξει το σκορ και να φαίνονται ότι όλα έχουν τελειώσει για την ομάδα της Αλεξάνδρειας, η οποία όμως δεν το έβαλε κάτω Προσπάθησε και πάλι και στο 84′ με ένα σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή του Δημήτρη πείκου να κάνει το τελικό 1-1.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο ψαλιδίζει την προσπάθεια της Ομάδος των Τρικάλων για παραμονή στην κατηγορία μιας και σε αυτό το παιχνίδι οι άνθρωποι των Τρικάλων επένδυαν πάρα πολλά τουλάχιστον στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για την συνέχεια.

Ενώ η Αλεξάνδρεια αν και γνωρίζει ότι για αυτήν τα πράγματα έχουν τελειώσει, από το συγκεκριμένο παιχνίδι κέρδισε πείσμα, τσαμπουκά και έναν προπονητή που στα δύσκολα μπορεί να αξιοποιήσει.

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

Απάντηση