ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν τα κατάφερε γι ακόμη ένα παιχνίδι η Αλεξάνδρεια που έχασε με 0-3 από την Καρδία (video-foto)

Ένα μέτριο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής,το απόγευμα της Κυριακής 25/2 στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας όπου ο τοπικός Φίλιππος υποδεχόταν την ομάδα της Καρδιάς.

Ένα παιχνίδι αδιάφορο για την τοπική ομάδα με πολύ μεγάλη σημασία όμως για την παραμονή στην κατηγορία της φιλοξενούμενης ομάδας.Έτσι λοιπόν από το πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά για να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν  για τη Σωτηρία και την παραμονή στην κατηγορία.Βέβαια το βαρύ τερέν δεν ευνοούσε να γίνει καλό παιχνίδι παρόλα αυτά όμως οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και στο 19′ με σουτ έξω από την περιοχή του Γκέκα άνοιξαν το σκορ γράφοντας το 1-0, το γκολ έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση στη φιλοξενούμενη ομάδα η όποια πίεσε και για δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχε στο 44” με τον Τσατσαρώνη. Έτσι λοιπόν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αφού δόθηκε περισσότερους χώρος από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχοντας το σκόρ στο 0-2  Κάνανε συντήρηση δυνάμεων.

Η προσπάθεια αυτή των ποδοσφαιριστών της Αλεξάνδρειας δεν απέδωσε κάτι το ουσιαστικό παρά μόνο ένα δοκάρι που ίσως σε εκείνο το σημείο εάν η μπάλα έκανε το χατίρι τους να άλλαζε Ίσως κάτι.

Η ευκαιρία αυτή της Αλεξάνδρειας αφύπνιση τους ποδοσφαιριστές της Καρδιάς οι οποίοι βγήκαν μπροστά κέρδισαν πέναλτι και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι  του Ξανθόπουλο στο 75 έγραψαν και το τελικό σκορ 0-3,το οποίο τους δίνει πολλές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

 

 

 

 

Απάντηση