ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πόλυς Χουρσουζίδης.Για το“1st  Soccer CUP 7×7” και αρνητικό που οι ομάδες της Ημαθίας έχουν πέσει κατηγορία.(video)

Χουρσουζίδης Πόλυς
Χουρσουζίδης Πόλυς
Χουρσουζίδης Πόλυς

Για το τουρνουά που διοργανώνει ο Αστέρας Αλεξάνδρειας  από τις 11 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου το “1st  Soccer CUP 7×7”, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/3 στο ΡΑΔΙΟ AVENA 977 και AVENA.GR ο προπονητής και παράγοντας του ποδοσφαίρου Πόλυς Χουρσουζίδης.

Είναι ένα τουρνουά είπε ο Πόλυς, που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας που θέλει να αθληθεί και να περάσει όμορφα, παίζοντας μπάλα, ανεξαρτήτου ηλικίας και προσόντων.

Ακόμη για τους νικητές θα υπάρξουν δώρα και εκπλήξεις.

Φυσικά βέβαια ο Πόλυς απάντησε και για όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και βέβαια στην Ημαθία που ποδοσφαιρικά φέτος έχει πλήρη αποτυχία και θεωρεί μεγάλο πλήγμα ότι οι 2 ομάδες που αγωνιζόταν στην Γ Εθνική Αλεξάνδρεια και Τρίκαλα έχουν είδη πέσει,ενώ και η Νάουσα παλεύει για να κρατηθεί και σε συνδυασμό με τα προβλήματα της Βέροιας,δημιουργούν ένα αρνητικό σκηνικό για τα νεαρά παιδιά που είχαν και έχουν ως κίνητρο να αγωνιστούν σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ακόμη επανέλαβε το πόσο σημαντικό είναι οι ομάδες, τουλάχιστον στις μικρές κατηγορίες να χρησιμοποιούν νεαρούς ποδοσφαιριστές και ανέφερε ως παράδειγμα τον νεαρό Μάνο ο οποίος ήταν παίκτης του Αστέρα και από τον ΟΦΗ μετεγγράφει στον Ολυμπιακό.

 

Απάντηση