ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Με 7-0 κέρδισαν οι μικροί του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας των Αστέρα Αλεξάνδρειας (video)

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με νίκη συνέχισε η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην 4η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί του Σαββάτου 14/4/2018 που αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας , στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 7 – 0.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές τελικές ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή, ενώ η άμυνα του αντέδρασε θετικά κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε τους φιλοξενούμενους έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί, με πρώτη καλή στιγμή, το σουτ του επιθετικού απο πλάγια θέση να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στη συνέχεια όμως οι επιθετικοί του Αγροτικού Αστέρα βρήκαν δίχτυα με πολύ καλές επιθετικές ενέργειες, φτάνοντας το σκορ στο 3 – 0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να πιέζει αρκετά την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ οι μικροί ποδοσφαιριστές του, έδωσαν δύναμη και αποφασιστικότητα στις φάσεις του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους.

Η δύναμη αυτή εκφράστηκε τόσο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση του Αγροτικού Αστέρα, με την επίτευξη τεσσάρων τερμάτων ακόμη , ενώ κάθε τέρμα είχε ξεχωριστή αξία σε δημιουργία και εκτέλεση από του ποδοσφαιριστές του Κώστα Μουρτζίλα.

Η απόδοση των νεαρών αθλητών του Αγροτικού Αστέρα κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έδιωξε την απογοήτευση από την κακή παρένθεση της προηγούμενης αγωνιστικής.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Τσιάτσης, Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Καραγαβριηλίδης, Πασβάνης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι :  Αμβροσιάδης, Μαστορόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Tάσος Χουρσουζίδης): Tριανταφυλλίδης, Βασιλείου, Μπράβος, TABAKU, Στουγιανόπουλος, Μαργαρίτης, Περτσούνης, Μπρινίας, Κατράνας, Δελιόπουλος, Τεντσογλίδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Καψάλης, Ηλιόπουλος, Κίτσας Θ., Παπαζήσης, Τζατζάνης, Mπαλμί, Λαβασάς

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νατσιούρας

Απάντηση