ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Παράγοντες,προπονητής και παίκτες Αγκαθιάς:Πάμε για την νίκη,αλλά και αν δεν έρθει ένα παιχνίδι είναι.(video)

Σε πολύ καλό κλίμα και με άριστη την ψυχολογία οι παίκτες της Ομάδος της Αγκαθιάς, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Σταύρου Κωστουγλίδη προετοιμάζονται στο γήπεδό τους για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου 28/4,στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας,με τον τοπικό ΠΑΟΚ στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας και για την τελευταία 30η αγωνιστική,που θα κρίνει την ομάδα η οποία θα τερματίσει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα που θα τις δώσει το πλεονέκτημα έδρας στην διαδικασία των play off.

Βρεθήκαμε το απόγευμα της Τρίτης 24/4 στο γήπεδο της Αγκαθιάς όπου παρακολουθήσαμε την προπόνηση της ομάδας και συνομιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές Τόλη Λίτσι,Σταύρο Ιωακειμίδη,Ευγένη Κίτσα,Δημήτρη Αντωνίου,τον προπονητή Σταύρο Κωστουγλίδη,τον επίτιμο πρόεδρο Αριστείδη Ματσούκα και τον πρόεδρο Δημήτρη Ματσούκα.

Δεν μας φοβίζει η έδρα και όλοι τους εξέφρασαν την πεποίθησή και την βεβαιότητά τους  ότι η ομάδα θα πάρει την Νίκη και στην χειρότερη την ισοπαλία.

Άλλωστε όπως είπε και ο κ.Ματσούκας στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα μας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν ποίο εκδηλωτικοί από εμάς.

Αλλά και αν τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένουν και ηττηθούν,αυτό δεν τους φοβίζει γιατί υπάρχουν και τα play off οπού εκεί πιστεύουν ότι θα αντιστρέψουν τα πράγματα και στο τέλος θα ανακηρυχθούν πρωταθλητές.

Ευχαριστούμε την Δέσποινα Καρέκλα και Νικολέτα Καρδάκου για την βοήθειά τους στο ρεπορτάζ.

 

Απάντηση