ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Τα επεισόδια αμαύρωσαν την νίκη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επί της Νίκης Αγκαθιάς με 1-0

Τα επεισόδια τα οποία δημιουργήθηκαν αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νίκης Αγκαθιάς αμαύρωσαν την εικόνα του παιχνιδιού και τη νίκη της ομάδας ΠΑΟΚ.

Επεισόδια χωρίς λόγω, αφού το παιχνίδι είχε τελειώσει και οι φίλαθλοι μπήκανε μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες τη νίκη της ομάδας τους. Ξαφνικά και ενώ οι ποδοσφαιριστές της Αγκαθιάς αποχωρούσαν προς τα αποδυτήρια, κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ και της Αγκαθιάς άναψε το φιτίλι και εκεί που οι φίλαθλοι και οι παίκτες ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν ξεκίνησαν τα επεισόδια χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς το γιατί και ποίοι και με ποίους μαλώναν.

Δυστυχώς αυτά που συνέβησαν δεν τιμούν κανέναν και πρέπει να προβληματίσουν όλους.

Πρέπει να σημειωθεί δε ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ φώναζαν προς τους φιλάθλους και σε κάποιους από τους συμπαίκτες τους που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια ΄΄Γιατί ρε παιδιά αφού κερδίσαμε πάμε να πανηγυρίσουμε”

Αρνητικό σημείο η ρητή απαγόρευση των καμερών στον αγωνιστικό χώρο από την διοίκηση της ομάδας του ΠΑΟΚ για το οποίο ο πρόεδρος δεσμεύθηκε να μας ενημερώσει.

‘Όσο για το παιχνίδι διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιάννη Τακαβακόπουλο.

Παρουσία 1000 περίπου φιλάθλων διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τη Νίκη Αγκαθιάς.

Τελικοί νικητές οι γηπεδούχοι με 1-0,παίρνοντας και το πολυπόθητο πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια ανόδου. Χρυσή αλλαγή αναδείχθηκε ο Μπεκτάς αφού με δικό του τέρμα-κεφαλιά-στο 73ο λεπτό έδωσε τη νίκη άλλα και την πρωτιά στην ομάδα του.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες,με τον Πατατούκα οι γηπεδούχοι και με τον Παντελίδη οι φιλοξενούμενοι.

Συμπερασματικά όποια ομάδα πετύχαινε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι,όπερ και εγένετο με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Διαιτητης του αγώνα ο κ.Καραντώνης με βοηθούς τους κκ.Λαζάρου και Κελεσίδη.

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας:

Ευαγγελόπουλος,Κίτσας Ν.(70’ Μπεκτ’ας),Βασιλείου Κ.(65’Αθανασιάδης),Κούκλας,Μπουκλάς,Καρατάσος,Φωτιάδης,Ζωγράφος,Πετράι,Πατατούκας(75’Καραντουλαμάς), Αργυρόπουλος(61’Κίτσας Αθ.).

Νικη Αγκαθιας: Ιωακειμίδης,Τριανταφυλλίδης,Παπασυμεών,Παντελίδης,Ξαγοράρης,Πέτκος(75’Βούλγαρης),Ζαρογιάννης,Μοσχόπουλος(75’Γρηγοριάδης),Λίτσι,Ιορδανόπουλος,Κίτσας Ευγένης.

Απάντηση