ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Στη 2η θέση και με 7-0 η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα την ΑΕΠ Βέροιας (video)

Με τη λήξη του αγώνα της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα για την 7η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας, με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΠ Βέροιας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, έκλεισε μια πολύ πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά με την κατάληψη της 2ης θέσης στο παιδικό πρωτάθλημα , μόλις ένα βαθμό από την πρώτη θέση και ταυτόχρονα τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό της 13ης Μαΐου 2018.
Σε αυτή την επιτυχία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές που ανήκουν στην παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα καθώς και στον προπονητή Κώστα Μουρτζίλα που με την δουλειά τους ανέδειξαν τη δυναμική που διαθέτει ένα ερασιτεχνικό σωματείο του Νομού και έπεται συνέχεια….
Όσο για την τελευταία αναμέτρηση των playoff, η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα επιβλήθηκε της αντίπαλης ομάδας των Ποντίων με 7 – 0 και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε, κατέλαβε τη 2η θέση με 45 βαθμούς, στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.
Η απόδοση των νεαρών αθλητών του Αγροτικού Αστέρα κινήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο ενώ η ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο τον αγώνα με πολλές τελικές ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή.

Η σύνθεση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα περιόδου 2017-2018.
Προπονητής: Κώστας Μουρτζίλας
Ποδοσφαιριστές: Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Τσιάτσης, Παπαγεωργίου, Λίβας Ε., Καραγαβριηλίδης, Παυλίδης, Σαββίδης, Βελιάδης, Πασβάνης, Τσιλώνης, Αμβροσιάδης, Λίβας Α., Μαστορόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χατζής, Θεοδωρέλος, Κιόσια, Τριανταφυλλόπουλος.

 

Απάντηση