ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Δείτε που χάρισε το πρωτάθλημα ο πρόεδρος της Αγαθιάς και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς,μαζί με τις δηλώσεις παικτών και προπονητή(video)

Όλοι μαζί μία αγκαλιά και ένα κουβάρι,παίκτες, προπονητικό τιμ,φίλαθλοι και ο πρόεδρο Δημήτρης Ματσούκας της Αγκαθιάς, αμέσως μετά την  λήξη του τελικού των μπαράζ για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ της Νίκης Αγκαθιάς και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που βρήκε νικήτρια την Αγκαθιά με 2-1 ανακηρύσσοντας αυτήν πρωταθλήτρια και δίνοντάς της το εισιτήριο για την Γ Εθνική.

Αυτό που ακολούθησε στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο είχαν χρόνια να ζήσουν οι φίλαθλοι και η διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς,οι οποίοι έβλεπαν τους κόπους μιας χρονιάς να αποδίδουν καρπούς και να επιτυγχάνονται οι στόχοι της ομάδας.

Τα πανηγύρια και οι χαρές δεν στάθηκαν εμπόδιο  στο να δηλώσουν όλοι οι παίκτες τις ευχαριστίες τους στον Προπονητή τους,τον Πρόεδρο και τους φιλάθλους.

Ο Προπονητής Σταύρος Κωστουγλίδης στους παίκτες,πρόεδρο και φιλάθλους.

Ο δε πρόεδρος Δημήτρης Ματσούκας τον προπονητή και τους παίκτες υποσχόμενος ότι τους υποσχέθηκε όλα θα τους τα δώσει.Στους φιλάθλους έκανε ιδιαίτερη αναφορά και χάρισε το πρωτάθλημα αυτό στον πατέρα του Αριστείδη

 

 

 

Απάντηση