ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Σε τουρνουά Ποδοβόλεϊ συμμετείχαν τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα

Με δυο τμήματα συμμετείχε ο Αγροτικός Αστέρας στο τουρνουά ακαδημιών FOOT TENNIS   που διοργανώνεται στην πλατεία Δημαρχείου το διήμερο 9 – 10 Ιουνίου 2018 από την επιτροπή  FOOT TENNIS Βέροια,  υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και χορηγό επικοινωνίας την ιστοσελίδα SPORTSUP.GR.

Το πρώτο τμήμα των Κορασίδων αποτελείται από δυο αθλήτριες της γυναικείας ομάδας (Ολίνα Μπαξεβάνου και Δέσποινα Τσεχελίδου), ενώ το δεύτερο από έξι αθλητές της παιδικής ομάδας (Γιώργος Δάμτσιος, Παναγιώτης Δαδόπουλος, Σίμος Βελιάδης, Παναγιώτης Χασιώτης, Γιάννης Καραγαβριηλίδης και Παναγιώτης Τσιάτσης).

Οι παρουσία δυο τμημάτων για πρώτη φορά σε παρόμοια διοργάνωση ήταν επιτυχημένη και στην πρώτη μέρα οι  κορασίδες κατέλαβαν την τρίτη θέση νικώντας με 2 – 0 την Ακαδημία Κολινδρού και την Ακαδημία Βέροιας αντίστοιχα. Οι παίδες κατέλαβαν την πρώτη θέση νικώντας με 2 – 1 του Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και των Αστέρα Αλεξάνδρειας με το ίδιο σκορ.  Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των συνδυασμών των αποτελεσμάτων, στον ημιτελικό αγωνίσθηκαν οι Κορασίδες με αντίπαλο τους Παίδες του Αγροτικού Αστέρα με τους μικρούς να επικρατούν των κοριτσιών με 2 – 0, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον τελικό.

Στον  τελικό η παιδική ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια επικρατώντας την αντίπαλη ομάδα Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας σε ένα αμφίρροπο αγώνα, αλλά ο νικητής κρίθηκε στο τρίτο σετ.

Tην Κυριακή 10/6/2018  οι Κορασίδες πέρασαν στα προκριματικά τον ΑΣ Πατρίδας με 2 – 0, αλλά αποκλείστηκαν στη συνέχεια από τους Footbal Kings με 2 – 0 επίσης.

Οι παίδες συνέχισαν την καλή πορεία τους και επικράτησαν στα προκριματικά την ακαδημία Μακροχωρίου στη συνέχεια με 2 – 1 την ακαδημία Βέροιας και στον τελικό ηττήθηκαν από τον Αριστοτέλη Νάουσας με 2 – 0 καταλαμβάνοντας τη τρίτη θέση.

Σε όλες τις ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλο, μετάλλια, διπλώματα και μια υποτροφία πληροφορικής από το κέντρο Διά Βίου Μάθησης Easy Educaction στη Βέροια σε κάθε αθλητή ξεχωριστά, ενώ για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Σαββάτου στην παιδική ομάδα απονεμήθηκαν επιπλέον από τους διοργανωτές αθλητικά σετ από την εταιρεία Spot Team καθώς και προσφορά με 50% έκπτωση από το φροντιστήριο ΑΧΟΝ σε παιδικό πρόγραμμα αγγλικών.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί τους μικρούς ποδοσφαιριστές του, που συμμετείχαν με επιτυχία στο 1ο τουρνουά ακαδημιών FOOT TENNIS καθώς και όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες.

































































































Απάντηση