ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανία: Πύθωνας έπνιξε τον 31χρονο ιδιοκτήτη του

Ένας 31χρονος από το Χαμπσάιρ της Βρετανίας, με μεγάλη αγάπη στα ζώα, έχασε τη ζωή του όταν ο σχεδόν 2,5 μέτρα πύθωνας που είχε ως κατοικίδιο, τον στραγγάλισε.

Ο Νταν Μπράντσον πέθανε από ασφυξία στο σπίτι του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του, στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν 10 φίδια και 12 ταραντούλες.

Ο αφρικανικός πύθωνας που του αφαίρεσε τη ζωή λέγεται Tiny (μικροσκοπικός) και ο Νταν τον είχε από την ημέρα που ήταν τόσο μικρός, που χωρούσε στη χούφτα του.

Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός στις 25 Αυγούστου,ωστόσο, οι Αρχές δεν είχαν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πεπεισμένος πως η Tiny κουλουριάστηκε γύρω του με δύναμη με αποτέλεσμα να τον πνίξει και στη συνέχεια, κρύφθηκε, όταν ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Πάνω του δεν βρέθηκαν σημάδια δαγκώματος ή πάλης.

Στο δικαστήριο παρόντες ήταν οι γονείς, ο αδερφός και η αδερφή του άτυχου Νταν. Ειδικότερα η μητέρα του κατέθεσε πως ο γιος της αγαπούσε πολύ τον πύθωνα, σαν μωρό του, και ποτέ δεν αισθάνθηκε απειλή από την Tiny αν και γνώριζε τις δυνάμεις της.

Η κ. Μπράντσον είπε στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Telegraph, ότι το βράδυ του θανάτου του γιου της άκουσε ένα θόρυβο, σαν κάτι να πέφτει, από το δωμάτιό του. Τον βρήκε λίγο αργότερα αναίσθητο στο πάτωμα της μικρής του κρεβατοκάμαρας, ενώ ο πύθωνας δεν βρισκόταν στο «γυάλινο σπίτι του».

Η Tiny βρέθηκε αργότερα κάτω από ένα ντουλάπι. Δεν ήταν η πρώτα που κρυβόταν, όταν η ίδια έμπαινε στο δωμάτιο, όπως αποκάλυψε.

Πάντως, παρ’ ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο αιφνίδιος θάνατος του άνδρα προήλθε από πνιγμό, η οικογένεια θέλει ακριβείς απαντήσεις.

ΠΗΓΗ: CNN GREECE

Απάντηση