ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με ευχές αλλά και αιχμές για το περσινό Πρωτάθλημα,από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ(video-foto)

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός,  η πρώτη συνάντηση και προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος  Δημήτρης Σαμαράς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κύριος Φωτιάδης, οι προπονητές, μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι.

Μετά τον αγιασμό μίλησαν ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας που ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία και ό,τι καλύτερο.

Αίσθηση όμως προκάλεσαν αυτά που είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ για όσα έγιναν στο προηγούμενο πρωτάθλημα λέγοντας ότι το παιχνίδι γίνεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό. Ακόμη ήταν κάθετος ότι αυτά που έγιναν πέρυσι δεν θα επιτρέψει να ξανασυμβούν.

Επίσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Κουτσιόπουλος τονίζοντας τους ότι πρέπει να είναι μια γροθιά , μια οικογένεια και όταν θα μπαίνουν μέσα στο γήπεδο να έχουν μοναδικό στόχο την νίκη.

 

Απάντηση