ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε γιατί θα αποκάλυπτε «την αλήθεια» για τους εξωγήινους;

Η ταινία «Unacknowledged» παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας που δίνει ενδεχόμενη εξήγηση για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε

Ένα νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την εκδοχή ότι η Μέριλιν Μονρόε δολοφονήθηκε, επειδή είχε σκοπό να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με εξωγήινους και την ύπαρξή τους.

Η ταινία «Unacknowledged» σε σκηνοθεσία Μάικλ Ματζόλα παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας που δίνει ενδεχόμενη εξήγηση για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε – ότι γνώριζε για τα UFO και ότι απειλούσε να αποκαλύψει απόρρητα και διαβαθμισμένα έγγραφα.

Σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στον ιστοχώρο θεμάτων τεχνολογίας Gizmodo, ο ηθοποιός Μπερλ Ιβς ισχυρίζεται ότι η Μονρόε δεν πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων, σύμφωνα με το Variety. Παρότι έχουν περάσει 55 χρόνια από τότε που η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια του θανάτου της.

Ο δρ Στίβεν Γκριρ, ο οποίος είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ, υποστηρίζει ότι υπήρχε ένα λεγόμενο «ένταλμα θανάτου», αφού προηγουμένως η ηθοποιός είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τη δημοσιογράφο Ντόροθι Κιλγκάλεν, η οποία εξέταζε το περίφημο συμβάν του Ρόσγουελ.
Η Ντόροθι Κιλγκάλεν, η μυστηριώδης αυτοκτονία της οποίας το 1965 συνδέθηκε με την έρευνά της στην υπόθεση δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, είχε γράψει για τα UFO.

Ο δρ. Γκριρ, ο οποίος ίδρυσε το Κέντρο για τη Μελέτη της Εξωγήινης Νοημοσύνης, ισχυρίζεται ότι η Μονρόε είχε σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, όσο και με τον μικρότερο αδελφό του, γενικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Κένεντι. Όταν και οι δύο γνωστοποίησαν ότι ήθελαν να διακόψουν τη σχέση μαζί της, η ηθοποιός απείλησε ότι θα διοργανώσει συνέντευξη τύπου και θα αποκαλύψει μυστικά.

Σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της βάσης δεδομένων ταινιών IMDB, το ντοκιμαντέρ «Unacknowledged» αφορά το λεγόμενο Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης) και το πώς επιβλήθηκε η μυστικότητα για τα UFO.

«Οι αποδείξεις περί επαφής με εξωγήινους, που χρονολογούνται από δεκαετίες, παρουσιάζονται με άμεσες μαρτυρίες, έγγραφα και στιγμιότυπα από UFO, το 80% των οποίων δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί από οπουδήποτε αλλού», αναφέρεται στην περίληψη. «Η έρευνα πίσω από τα παρασκήνια και οι συναντήσεις υψηλού επιπέδου που συγκάλεσε ο δρ Στίβεν Γκριρ θα φανερώσουν τον βαθμό των παράνομων, συγκαλυμμένων επιχειρήσεων στον πυρήνα της μυστικότητας για τα UFO».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

Απάντηση