LIFESTYLEΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Survivor 2: Αυτοί είναι οι διάσημοι που θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το Survivor 2 και οι συμμετέχοντες ετοιμάζονται για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Αυτές τις ημέρες γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα προβληθεί η μεγάλη πρεμιέρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή ΕΔΩ οι παίκτες πραγματοποίησαν ήδη την επίσημη φωτογράφηση. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής αποκαλύφθηκαν όλα τα ονόματα των διάσημων που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης.

 

Όπως ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου,  η Ιωάννα Πηλιχού θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο Γιάννης Βαρδής αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην μπει στο παιχνίδι, για δικούς του λόγους. Μαζί με την ηθοποιό θα ταξιδέψουν και οι Όλγα Φαρμάκη, Νέρι Καστίγιο, Δημήτρης Βλάχος, Μαρία Σαμαρινού και Νάσος Παπαργυρόπουλος. Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρωί έγινε γνωστό πως στην ομάδα των διάσημων θα δούμε και τους  Μιχάλης Μουρούτσος, Ελένη Χατζίδου και Γιάννης Δρυμωνάκος.

Στο παιχνίδι θα μπει και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη σε ποια από τις δύο ομάδες θα τον δούμε.

Δείτε περισσότερα στο  βίντεο παρακάτω:

 

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Απάντηση