LIFESTYLEΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλεξία Μιχαήλ στον avena fm 977 και στο avena.gr: “Το σώμα είναι υποχρεωμένο να υπακούσει στο μυαλό για να ξεπεράσει μια κατάσταση.”

Η Αλεξία Μιχαήλ ήταν καλεσμένη την Τρίτη (20/3/2018) στην εκπομπή “ΑΝΩ ΚΑΤΩ” με τη Δέσποινα Καρέκλα και στο ραδιο avena 977 και στο avena.gr.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια θεωρεί τον εαυτό της τυχερό γιατί κατάφερε να κάνει αυτό που αγαπά επάγγελμα. Τραγούδησε επαγγελματικά πρώτη φορά στα 18 της χρόνια, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου και αργότερα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Επέλεξε να φοιτήσει στο τμήμα ψυχολογίας στην Αθήνα γιατί ήθελε να κατανοήσει τις συμπεριφορές των άλλων.

Την κέρδισε όμως το τραγουδι. Για εκείνη το τραγούδι είναι τέχνη και θέλησε να αφιερώσει χρόνο σ’αυτό.

Επίσης, πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί αρκεί να το καταλάβουν .Γι’αυτον τον λόγο δεν πρέπει και να μπαίνουν στη διαδικασία σύγκρισης.

Μετά την περιπέτεια της υγείας της άλλαξε ο χαρακτήρας της και πίστεψε περισσότερο στην ίδια τη ζωή, που πλέον αποτελει το κίνητρο της. Αλλωστε, το σώμα είναι υποχρεωμένο να υπακούσει στο μυαλό για να ξεπεράσει μια κατάσταση.

Με το τραγούδι “επανάσταση” ήθελε να περάσει ένα βαθύτερο νόημα, την επανάσταση ενάντια στους φόβους μας και σ’ αυτά που μας καθηλώνουν. Το καινούργιο της τραγούδι ” εφιάλτης” το έχει ερωτευτεί και κυκλοφορεί από την καινούργια δισκογραφική εταιρεία Magnet.

Αυτό το διάστημα εμφανίζεται στον Βόλο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη  η νέα της δισκογραφική δουλειά και έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ένας καφές με καλη παρέα και συζήτηση στον ελεύθερο χρόνο της είναι οτι χρειάζεται για να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επανέλθει δριμύτερη.

 

Απάντηση