ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στο Νησέλι.Άγιο είχαν Δώρα Κουρκουτά,Αριστείδης Ματσούκας και ο οδηγός.Δείτε τι δήλωσαν και την πορεία της Νταλίκας.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 21/3 στην στροφή Νησελίου στο κέντρο του χωριού,όταν νταλίκα που ερχόταν από την Αλεξάνδρεια με κατεύθυνση τον διεθνή για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στο ημιφορτηγό που μετέφερε γαλακτοκομικά και ερχόταν από Κατερίνη,υπήρξε πλαγιομετωπική σύγκρουση,και στην συνέχεια το φορτηγό ακολούθησε τρελή πορεία,μπαίνοντας πάλι στο ρεύμα του μη μπορώντας ο οδηγός να το συγκρατήσει  μέσα από ακατοίκητοι οικόπεδο βρέθηκε στην αυλή άλλου οικοπέδου, κτυπώντας πάνω στο δένδρο της αυλής όπου και εγκλωβίστηκε.

Στην συνέχεια η πυροσβεστική υπηρεσία Αλεξάνδρειας απεγκλώβισε τον τραυματισμένο οδηγό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας,ενώ ο οδηγός του ημιφορτηγού ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας.

Άγιο όμως είχαν και τα δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν το ημιφορτηγό και οδηγούσαν η Γνωστή δικηγόρος και πολιτικό στέλεχος της ΝΔ Δώρα Κουρκουτά και ο πρόεδρος της Αγκαθιάς και γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου Αριστείδης Ματσούκας,που πραγματικά είδαν τον χάρο με τα μάτια τους αφού είδαν το φορτηγό να ξεφεύγει της πορείας του και να κατευθύνεται επάνω τους.

Εδώ να επισημάνουμε τα όσα οι κάτοικοι του Νησελίου μας κατήγγειλαν για τα φορτηγά που περνούν από εκεί για να αποφύγουν τα διόδια και έχουν γίνει αιτία για πολλά ατυχήματα.

Η πρότασή τους προς την πολιτεία είναι να απαγορευτεί η διέλευση αυτών των οχημάτων από εκεί.

Ρεπορτάζ.Παναγιώτης Γιοβανόπουλος

Γιοβανόπουλος

 

Απάντηση