ΗΜΑΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη Σάκη Κουγκα. Δείτε τι είπε,για Δημητριάδη,Χαλκίδη,Γκιόνογλου,Δημούλη,Πουρλιοτόπουλο και τελικά ποίον στηρίζει……(video)

ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΑΚΗΣ

ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΑΚΗΣ

Mία Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη συζήτηση με αναφορές στο χθες αλλά και στο σήμερα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής ”ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΑΤΙΕΣ” του ράδιο AVENA 977 και AVENA.GR με καλεσμένο τον πρώην Αντιδήμαρχο της Αλεξάνδρειας των διοικήσεων Μπάμπη Γκιόνογλου και Φώτη Δημητριάδη, Σάκη Κούγκα.

Σε αυτή τη συνέντευξη η οποία ξεκίνησε με αναφορές στο χθες, ο κύριος Κούγκας επαίνεσε τον Φώτη Πουρλιοτόπουλο για το μεγαλύτερο όπως χαρακτήρισε, το έργο της αποχέτευσης που με τη συνδρομή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Παπαστάμκο το ενέταξαν στα Ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης και έγινε το μεγαλύτερο έργο υποδομής και ανάπτυξης για την πόλη.

Για την εκλογική διαδικασία του 1994 και την υποψηφιότητα Δημουλή είπε ότι ήταν δική του επιλογή σε συνεργασία με δυο-τρεις άλλους ανθρώπους την οποία ουσιαστικά επέβαλαν θέλοντας να κερδίσουν τις εκλογές Κάνοντας άνοιγμα στην κοινωνία και παρουσιάζοντας τον Γιάννη Δημουλή ως ανεξάρτητο.

Για την παρουσία του κυρίου Δημουλή ως Δημάρχου είπε ότι κατάλαβε ότι ήταν δήμαρχος όταν τελείωσε η θητεία του. Επιτέλεσε όμως έργο διότι έχει πολύ καλούς συνεργάτες.

Τέλος για τον κύριο Δημουλή είπε ότι ένιωσε την αχαριστία του όταν με ανακοίνωσή του είπε ότι ο κύριος Κούγκας τέλος από τη ΔΕΥΑΛ, που το του επέβαλαν ο Βουλευτής Μόσχος Γικόνογλου και ο αείμνηστος Δημοσιογράφος Τάσος Τσιάρτας.

Για την συμμετοχή του στο συνδυασμό του Μπάμπη του Γκιόνογλου.

Είπε ότι έσπασαν την κομματικοποίηση, την οποία δεν επιδίωξε αλλά η εμμονή του κυρίου Στεφανάκη να μην τον δεχθεί ως υποψήφιο στον συνδυασμό του έστω και για μια ημέρα τον οδήγησε στον συνδυασμό του Μπάμπη Γκιόνογλου που τελικά επεκράτησε και στην εκλογική αναμέτρηση του 2002.

Για την απομάκρυνσή του από τον συνδυασμό του Μπάμπη Γκιόνογλου ρόλο έπαιξε η συμμετοχή του ξαδέρφου του Θανάση Γικόνογλου ως υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ και η προώθηση αυτής μέσα στο δημαρχείο από τους Ανεσίδη και Μιχαλακάκη.

Είπε ότι υπήρξε έργο με σημαντικότερα το κολυμβητήριο και την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του αποχετευτικού.

Για το εάν έγινε έργο από την διοίκηση Δημητριάδη.

Είπε ότι έγινε έργο και ότι στις εκλογές του 14 ο Δημητριάδης αδικήθηκε.

Για την σημερινή διοίκηση Γκυρίνη.

Είπε ότι έχασε την μάχη με την καθημερινότητα.

Για το τι θα κάνει στις εκλογές Και ποιον θα στηρίξει στις εκλογές του 2019.

Ουσιαστικά παρότρυνε εμμέσως πλην σαφώς τον Φώτη Δημητριάδη να μην κατέβει και στηρίζει χωρίς να το πει ευθέως τον Μιχάλη Χαλκίδη

 

 

 

 

Απάντηση