ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεσης 2 ανήλικων σε ηλικιωμένη για να την κλέψουν

Τους είχε δώσει πέντε ευρώ – «Πέρασε Γερμανούς και Ιταλούς και θα φύγει από ληστεία;», λέει ο γαμπρός της στο protothema.gr – Αναζητείται ο τρίτος συνεργός
Κραυγή απελπισίας από τον γαμπρό της 82χρονης από τις Αμύκλες Σπάρτης όπου δυο ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Ο Τηλέμαχος Ρομπάκης, γαμπρός της άτυχης γυναίκας, αγανακτισμένος, μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στην πεθερά του.

«Έχουμε συγκλονιστεί πάρα πολύ γιατί η εικόνα καλύπτει ένα μέρος από παρόμοια περιστατικά που έχουν γίνει στην περιοχή. Ευτυχώς η πεθερά μου είναι σκληρή και είναι από τους τυχερούς» αναφέρει και συνεχίζει: «Την έχουμε κοντά μας την γιαγιά στην Αθήνα, είναι βέβαια λαβωμένη, έσπασαν μασέλες, τα δόντια και έτρεχε αίμα πολύ. Έχω βάλει κάμερες στο σπίτι στο χωριό για αυτές τις περιπτώσεις. Η αστυνομία αναζητεί τον έναν που φαίνεται πίσω από τα κάγκελα, έναν ψηλό, ενώ έχει συλλάβει τα δύο ανήλικα. Το ένα παιδί από τα δύο είχε έρθει στα κάλαντα και του είχε δώσει η γιαγιά πέντε ευρώ».

Ο γαμπρός της περιγράφει με λεπτομέρειες το τι συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης και πως κατάφεραν οι ανήλικοι Ρομά να παγιδέψουν την ηλικιωμένη, η οποία μόλις είχε γυρίσει από μια επίσκεψη που είχε πάει.

«Η πεθερά μου επέστρεφε με ταξί από την Σπάρτη, το μεσημέρι της Τετάρτης, από μια επίσκεψη σε σπίτι οικογενειακού φίλου. Όταν το ταξί έφτασε στο σπίτι της πεθεράς μου, ο ταξιτζής είδε τα τσιγγανάκια και της φώναξε να προσέχει, τότε εκείνη του ζήτησε να την συνοδέψει μέχρι την πόρτα της. Έτσι και έγινε, όμως ο ταξιτζής έφυγε και τότε οι δύο μικροί βρήκαν ευκαιρία και με πονηρό τρόπο άνοιξαν την συρόμενη πόρτα ώστε να αναγκάσουν την ηλικιωμένη γυναίκα να κατέβει ξανά κάτω και να την κλείσει. Μόλις κατέβηκε είδατε όλοι στο βίντεο τι συνέβη… η κατάσταση δεν πάει άλλο, ζητάμε προστασία» είπε γεμάτος εκνευρισμό.

«Η πεθερά μου 82 χρονών, πέρασε Γερμανούς και Ιταλούς έζησε στο πετσί της τον εμφύλιο και θα φύγει από ληστεία; Ήμαρτον…» τόνισε αγανακτισμένος μιλώντας στο protothema.gr.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και κατάφερε να συλλάβει χθες το απόγευμα τους δύο ανήλικους Ρομά καθώς και τους γονείς τους, ενώ αναζητεί τον τρίτο της παρέας.

Στους δύο ανήλικους δράστες καθώς και εις βάρος του τρίτου έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για ληστεία κατά ηλικιωμένης.

http://www.protothema.gr/

 

 

Απάντηση