ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

ΤΟ RADIO AVENA και η αθλητική εκπομπή SPORTS NEWS στο γήπεδο της Αγκαθιάς για την απονομή του πρωταθλήματος και με ειδήσεις!

ΤΟ RADIO AVENA και η αθλητική εκπομπή SPORTS NEWS στο γήπεδο της Αγκαθιάς !

Χθες Παρασκευή η καθιερωμένη αθλητική εκπομπή SPORTS NEWS τπου Radio AVENA 97,7 βγήκε στον αέρα μ΄ έναν διαφορετικό τρόπο !  Από το σημείο του αθλητικού γεγονότος της ημέρας το γήπεδο της Αγκαθιάς. Ήταν μία ημέρα αφιέρωμα στην πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ η οποία έδωσε εορταστικό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ επίσης Πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Πέλλας και επίσης νεοφώτιστη και αυτή στην Γ΄ Εθνική Μετά το τέλος λοιπόν και τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλείων στους πρωταγωνιστές το Ράδιο AVEN Α και η αθλητική εκπομπή SPORTS NEWS με τον Λύσανδρο Αμιτζόγλου, αλλά και την συμπαρουσίαση των επίσης αθλητικογράφων Γιάννη Τακαβακόπουλο και Τάσο Καμπάνη, βρέθηκαν στο γήπεδο και έδωσαν το λόγο στους πρωταγωνιστές των Πρωταθλητών, τον Πρόεδρο, Προπονητή και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και στον Πρόεδρο της φιλοξενούμενης Δόξας Μαυροβουνίου. Ακούστε λοιπόν της δηλώσεις των πρωταγωνιστών για το σήμερα και το αύριο των πρωταθλητών !

Και η είδηση που βγήκε, είναι ότι και οι δύο προπονητές που ανέβασαν τις ομάδες τους στην Γ Εθνική.όπως δήλωσαν οι ίδιοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται και για την νέα περίοδο στον πάγκο των ομάδων τους.

Ρεπορτάζ. Λύσανδρος Αμιτζόγλου.

Βίντεο φωτο Νικολέτα Καρδάκου

Απάντηση